08-29-2007, 14:42 | #1 |
KOPYA İSTEMEK..ÇOĞUMUZUN BAŞINA GELDİ BUNLAR ;)
Öğrencilik zamnımızda kimin başına gelmediki bunlar...
mustafa 1. soruyu biliyonmu -bilmiyom -2. soruyu -bilmiyom -3 ile 4 ü -bilmiyom -o zaman ne b..k yemeye benim önüme oturdun. -ahmet kitabı ver şu soruların cevaplarını yazayım sen de benden yaz. -tamam al. -allah belanı versin ahmet yanlış kitabı getirmişin. -Veli kağıtları değişelim mi? -farketmez değişelim nasılsa ikimizinki de bomboş. -aysun 1. sorunun cevabını söylesene. -önce sen 3 ü söyle ondan sonra. -pislik seni. dur 3 ü selinden alayım. -selin üç üç. -tamam ama sen önce 2 yi söyle. -yaz okuluna kalasıca zilliler. -murat 5. soruyu söylesene -söylerim ama bi şartla. -neymiş la şartın. -ayşeden ayrılacan. -ırz düşmanı fırsatçı şerrefsizzz. -yasin yaptın mı lan soruları. -yok lan nerdee. -olm dedim sana king oynarken molalarda çalışalım diye. -sertaç olm ben soruları yapamadım gidiyom la -nereye gidiyon olm -yaz okuluna nereye olacak. -erdem 1. soruyu versene -yapamadım -2 yi ver ozaman -olm onuda yapamadım. -3 ve 4 ü ver ozaman. -onlarda yok. -o zaman 200 milyon borç ver bana. -ne alaka lan manyak. -olm çıkışta yaz okulunun parasını yatırayım bari. -seyithan bir iki soru söyle -yapamadım -hangilerini yapamadın. -hiçbirini -ulan bu soruların hiçbirini yapmadan nasıl her sınavdan 100 alıyon yalancı pe.... -damlaaaa. Bugün çook güselsiin. -yemezleer. Caner bana da yazsana lan şu cevapları.Kalacam -Dur copy-paste yapalım +Siz ne yapıyorsunuz getirin kağıtları. -Hocam vallah kopya çekmiyoruz. +Kopya çekmiyosunuz zaten resmen fotokopi çekiyorsunuz -ecem 5. soru -bursa -bursa die bi şık yok ki kızım -gerizekalı 'b' şıkkı 'b' -he o manada bursa -harun kağıtları değişek mi la -ben kağıda adımı yazdım artık olmaz -hönk (pelin sıraya yazdığı kopyalardan yararlanmaktadır) -pelin 3 -sınıfta kalcam bak - naparsan yap -hooocaaaamm pelin sıraya.... -sus allahın belası susss 'd' şıkkı -he şöle demet şu su şişeni bi versene +ne yapcan kızım sen su şişesini sınava çalışsana sence ben ne yapıyorum +su şişesi istiyosun e bi sor niye istiyorum diye +niye kopyayı su şişesinin zelatinin altına koyacam -fırat kopya ver lan -olm versene -vermem daha geçen sınavda aldığın kopyaları geri vermedim -fırat iyi misin olm -kopya veriym mi fırat -emrah iyi misin olm sen genelde kopya isterdin -tamam o zaman alışkanlıkları bozmayalım. kopya ver sen -çenem tutulaydı emi. *Burnumu tutarsam "B" , Alnımı kaşırsam "A" , Çenemi tutarsam "C" ,Ellerimi ovuşturursam "E" -Eee Ya seçenek "D" ise.. *O zaman yedik ayvayı :D :D :D :D :D
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-29-2007, 14:47 | #2 |
:D :D
saol paylasım için |
|
08-29-2007, 17:14 | #3 |
çok güzel ya
|
|
08-29-2007, 17:22 | #4 |
Sonuncusu iyiymiş. :D
|
|
08-29-2007, 19:24 | #5 |
hiç kopya çekmedim ihtiyacım olmadı
veee ne kadar yalvarsalarda en yakın arkadaşıma bile kopya vermedim (ne kadar gaddarmışım yaaa) |
|
08-29-2007, 19:27 | #6 |
ayy çok qüzeL ya=D +1 =D
|
|
08-30-2007, 14:57 | #7 |
şahsen bu diyaloglardan başımdan geçenler oldu :D
|
|
08-30-2007, 15:22 | #8 |
-fırat kopya ver lan
-olm versene -vermem daha geçen sınavda aldığın kopyaları geri vermedim -fırat iyi misin olm |
|
08-31-2007, 00:55 | #9 |
ehehe :D :D güzelmiş
|
|
08-31-2007, 15:56 | #10 |
öğrencilik yıllarında yaptık bunları hele de sonuncusu en çok yaptığımız kopya çeşidi
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|