12-29-2007, 16:41 | #1 |
Koray ve Burak Vedalaştı !
Koray ve Burak Vedalaştı ! Cumartesi, 29 Aralık 2007 Sinan Engin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Holosko karşılığında Vestel Manisaspor'a bonservisleriyle verilen Koray Avcı ve Burak Yılmaz'ın da Ege kulübüne gitmeyi kabul ettiklerini dile getirdi. Sinan Engin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Holosko karşılığında Vestel Manisaspor'a bonservisleriyle verilen Koray Avcı ve Burak Yılmaz'ın da Ege kulübüne gitmeyi kabul ettiklerini dile getirdi. Genel menajer Engin, her iki futbolcuyla bugün görüştüklerini ifade ederek, ''Kendileriyle görüştüm ve bu görüşmede vedalaştık. İki futbolcuya da artık Vestel Manisaspor'un futbolcuları olduğunu söyledim'' diye konuştu. Beşiktaş'ın yollarını ayırma kararı aldığı Diatta, bu sabahki idmanda takımdan ayrı koşu yaparken, Burak ve Koray ise antrenmana katılmadı. Ligin ikinci yarısında Vestel Manisaspor forması giyecek Koray ve Burak, tesislerde genel menajer Sinan Engin ile yaptıkları görüşmeden sonra personel ile vedalaştılar. Kaynak : AA
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-29-2007, 16:45 | #2 |
Burak gibi birisi bjk tan gidiyor :o :o :o :o İnşallah dönüşü gs ye olur 8) 8) 8).. BJK yı anlayamıyorum..
|
|
12-29-2007, 16:48 | #3 |
şok gelişme!!
-HOLOSKO'DA 3 AŞAMA PEŞ PEŞE-
-Beşiktaş Holosko transferini tamamladı! -Takasta kullanılan Burak Yılmaz ile Koray Avcı Manisaspor'u istemedi! -Manisaspor Başkanı, "Burak ve Koray'ı bonservisleriyle aldık; kulüp bulsunlar satarız" dedi! 1-) 28 Aralık gecesi Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, uzun süredir peşinde oldukları Vestel Manisaspor'un Slovak futbolcusu Filip Holosko için kulübüyle anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Siyah-beyazlılar bu transfer için Vestel Manisaspor'a 5 milyon Avro ile futbolculardan Burak ve Koray'ı verecekleri ifade edildi. 2-) "Beşiktaş'ın uzun uğraşlar sonunda Vestel Manisaspor ile anlaşıp imza aşamasına getirdiği Holosko transferinde pürüz çıktı" haberi ise Erdoğan'ın açıklamasının kısa süre ardından LigTV.com.tr'de yer aldı. Ligtv.com.tr'nin haberinin detayları ise şu şekildeydi; Beşiktaş'ın 5 milyon Avro paranın yanı sıra Koray Avcı ve Burak Yılmaz'ı vermesi Manisaspor'un da bunu kabul etmesinin ardından imzaya kalan transfer, siyah beyazlı iki futbolcu direnirse zora girebilir. Lig TV'nin Beşiktaş Muhabiri Tunç Elibol'un görüştüğü Koray Avcı ve Burak Yılmaz Manisaspor'a gitmek istemediklerini söyledi. Özellikle Burak Yılmaz Beşiktaş'tan ayrılmak istemediğini söyleyerek "Ayrılsam bile gideceğim takım Manisaspor olamaz. Vestel Manisaspor'a gitmeyi kesinlikle istemiyorum." dedi. Koray Avcı ise "Şu an düşünme aşamasındayım." demekle yetinirken Manisasspor'a gitmeye sıcak bakmadığını belirtti. 3-) Cuma gecesi geç saatlerde başlayan Holosko transferi ile ilgili gelişmeler Cumartesi gününe de sarktı ve bu sefer de Vestel Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı'nın açıklamaları geldi. LigTV.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Cem Kurel'e konuşan Yaralı, Koray ve Burak'ı bonservisleriyle aldıklarını ve Manisaspor'da oynamak istememeleri durumunda iki futbolcuyu da kulüp bulmaları durumunda satabileceklerini ifade etti. Yaralı'nın bu açıklamalarıyla gelişmeler farklı bir boyuta taşınmış oldu. LigTV.com.tr'de yer alan "Bonservisleriyle aldık" başlıklı haberin detayları; Vestel Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, Beşiktaşlı Burak Yılmaz ve Koray Avcı'nın "Manisaspor'a gitmek istemiyoruz" şeklindeki açıklamalarını Ligtv.com.tr'den öğrendi. Beşiktaş ile imzaları atıp Manisa'ya dönen Yaralı yaptığı açıklamada "Holosko'yu 5 milyon Avro ve 2 futbolcu karşılığında verdik. Koray Avcı ve Burak Yılmaz'ı bonservisleriyle aldık, Beşiktaş ile imzaları attık. Beşiktaş onları göndermek istiyorlarsa ne yapacaklar ki?" dedi. Cem Kurel'in sorularını yanıtlayan Yaralı her iki futbolcunun da "Beşiktaş'tan ayrılmak ve Manisaspor'a gitmek istemiyoruz" şeklindeki açıklamalarını yeni duyduğunu ifade etti. "Beşiktaş'tan ayrılmayı tabii ki istemezler, kimse istemez ki." diyen Yaralı, Beşiktaş ile imzayı attıklarını ve her iki futbolcunun da bonservisini aldıklarını belirterek "Orada oynatılmıyorlarsa ne yapacaklar ki? Beşiktaş onları göndermek istiyorsa ne yapacaklar? Oyuncuların sözleşmesi bize geçiyor. 1-2 gün içinde bu mesele hallolur." dedi. Yaralı son olarak iki futbolcunun kararlarında fazla direnmesi durumunda "Eğer oynamak istemiyorlarsa o zaman kendilerine kulüp bulurlar oraya satarız." diye konuştu. |
|
12-29-2007, 16:51 | #4 |
ben bu transfere akil sir erideremedim..sen 5 milyon ver üstüne iki futbolcu ve futbolculardan birisi gelecek vaad eden burak olsun..görünen o ki bjk iki sene sonra burak icidne 5 milyon sayar ;)..
bakmayin buragin bu sene kötü oynadigina, kumasi cok iyi bir futbolcudur burak.. |
|
12-29-2007, 16:55 | #5 |
ay başım döndü gelcekse gelsin artık!
bu kaçıncı haber ! geldiysede çok pahalıya geldi ronaldinho'yu aldık sanki bu kadar parayı vermeye ne gerek var! korayın gtmesine ÇOK üzüldüm ya olamaz... en çok svdiğim oyuncularan biriydi.. çok efendi idi güzel oynardı.. tamam burak gidebilir berbat oyanayama başladı ama cisse sakatlansa nolcak koray da yok ufff :'( :'( holoskonun gelmsin sevinemedım koraysız beşiktaş düşünmk isetmiyorum :'( :'( :'( |
|
12-29-2007, 17:00 | #6 | |
:'(
Alıntı:
burağa 1 sezon dayanabilik(!) yazık ya bu nasıl mantık :-\ :-\ ama bu durum onun boş kaleye gol atamadığı gerçeğini değiştirmez tabi :D ama diğer futbolculara gösterilen sabır ona gösterilmedi.. burak neysede koray nasıl gider nasıl 5 milyon+2 futbolcu verirlr ya! |
||
12-29-2007, 17:03 | #7 |
koray futbolcumuydu :D :D koray gibisi altyapida cok bulunur..koray cok düz bir oyuncuydu ayrica yasida ilermisti o yüzden koray bence kayip degil ama buragin ne kadar büyük bir kayip oldugunu görecegiz ;)
|
|
12-29-2007, 17:09 | #8 | |
Alıntı:
gördüklerim inanamıyorum inş. vardır altyapıda :-\ cisse sakatlanınca yerine kim oynıcak madem ki şamp. istiyoruz kadro neden daraldı böyle! burak'ı sanırım bu yıl izlemedin : hakikaten ekran başına bni çileden çıkarıyordu ama keşke sezon sonuna kadar sabredilseydi |
||
12-29-2007, 17:13 | #9 |
koray cok düz bir futbolcu yani öyle cisse nin alternatifi filanda olmaz..herhangi bir futbolcu bile koraydan daha iyi oynar ben korayin 4-3 lük fb maci disinda öyle ahim, sahim isler yaptigini hatirlamiyorum..
bu arada ben bütün maclari izliyorum buragi cok elestirdim,cok net pozisyonlardan yaralanamadi ama bence kiralik vermek daha mantikliydi hem buraga bilmem rus takimi su kadar para veriyor diyorlardi o haber kolpamiydi simdi.. |
|
12-29-2007, 17:19 | #10 | ||
Alıntı:
Alıntı:
ama koray iyiydi bu yıl geçen yılki kadar iyi olmasada gerçekten beğnirdim ... :'( :'( |
|||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|