AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 11-13-2009, 21:30   #1
Kullanıcı Adı
sudaduran
Thumbs down Korkak Baykal Milletin Meclis'inden Kaçtı (Baykal'a da Bu Yakışırdı)
CHP'liler Genel Kurul'u terk etti
Başbakan Erdoğan'a protesto

13.11.2009 18:51CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Genel Kuruldaki konuşmasını, ''Muhalefete, 'şehit cenazelerinin gelmesini istiyor' diye, hiç kimsenin konduramayacağı bir ithamı utanmadan bir Başbakan yapıyor'' diye eleştirdi.

CHP'liler, Erdoğan'ın konuşmasını protesto ederek, Genel Kurul Salonunu terk etti.

Kuliste gazetecilerin sorularını yanıtlayan Baykal, üzüntü verici bir olay olduğunu ifade etti. Ülkeyi ''tahrip ve tahrik ettiklerini, parçaladıklarını'' öne süren Baykal, ''Muhalefet şehit cenazelerinin gelmesini istiyor'' diye, hiç kimsenin konduramayacağı bir ithamı, utanmadan bir Başbakanın yaptığını'' söyledi.

AA

sudaduran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-13-2009, 21:42   #2
Kullanıcı Adı
aK STyLe
Laf sokmak sanattır. Tayyip erdoğan da bu alanda en iyi sanatçıdır
Deniz Baykalın açıklamasını da komik ve abes buluyorum
aK STyLe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-13-2009, 23:04   #3
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Resmen kaçtı CHP grubu..

Az kalsın MHP'de CHP ile birlikte kaçıyordu.

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-13-2009, 23:49   #4
Kullanıcı Adı
redyellow
Başbakan mhpye yükleniyordu, birden chp meclisi terketti, demek ki ikisi bir
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-14-2009, 11:18   #5
Kullanıcı Adı
Berr Ak
Lightbulb
CHPnin muhalefet tavrını anlamak mümkün değil fakat benim bir kaç tespitim olacak.Bu adamlar menderesten sonra iktidar yüzü görmediler.Öncesinde de gizli sayımlarla gelmişlerdi.Yani 59 senedir hala muhalefet.İktidar olmak isteyen adam bir geçmişine bakar neden olamadım diye sorar ve politika değiştirir gerekirse.Ama CHPnin öyle bir niyeti yok gibi geliyor bana.Ona verilen görev Türkiyenin ilerlemesini durdurması için her şeye koşulsuz muhalefet olmak.Başka açıklaması olamaz bu tavrın çünkü
Berr Ak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-14-2009, 12:58   #6
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Başbakan "siz olmadan daha iyi anlaşıyoruz"derken çok güzel kovdu

Ama eleştiri Mhp'ye gelince Chp'lilerin ayrılması düşündürücü.Kanımca 8 saatlik meclis toplantısından sıkılıp bi bahane bulup,pırr..
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-14-2009, 13:05   #7
Kullanıcı Adı
LeyaL
Kendisine saygısı olmayanın; başkasına saygı duymasını beklemek saçma olur zaten..

Ak partili milletvekilleri sabırla dinlerken;
kendini bilmezler; önceden belirlenmiş bir plânı; başbakan mhp ye yüklernirken uyguladılar.. : ))

Bahçeli de ne edeceğini şaşırdı bekledim ama kalkmadı

Güle güle baykal bir daha bekle/meyiz..

Yahu muhalif bile olamıyorlar başbakanlıkdan söz ediyorlar (: Sıkıysa dinle de yüzleş.. Ancak çirkeflik ederler..

Bizim hiç adam gibi muhalefitimiz olmadı ki abi ( emrah dan beter oduk he : )))
LeyaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-14-2009, 13:13   #8
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp
Atatürk'ün kurduğu meclis'den kaçan,Anayasa Mahkemesi ve Danıştay'a iptal davası açarak kanunların yürütmesini durduran,CHP anlayışı'nın halka ve millet'e saygısı olamaz.CHP zihniyeti'nin tek gayesi,kendisini yasama organı'nın üzerinde görerek kuvvet ayrılığı ilkesine uymayan 'YANDAŞ YARGI' ve VESAYETÇİ odaklar ile birlikte Türkiye'nin muasır medeniyetleri seviyesine ulaşmasını engellemektir.AKparti grup başkan vekilimiz Suat kılıç CHP'yi çok güzel tasvir etmiş,dinleyin !

rıfat gökalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-14-2009, 13:19   #9
Kullanıcı Adı
aK STyLe
ne güzel anlatmış chpyi valla hayran kaldım (suat kılıca tabi)
aK STyLe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)