AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 11-05-2007, 22:16   #1
Kullanıcı Adı
bayonet
Standart köşe yazısı bölümünde ne yazık türküm diyene yazısını protesto ediyorum
arkadaslar köse yazısı bölümünde ne yazık türküm diyene yazısını protesto ediyorum........
çünkü ahmet altan ırk ayrımcılıgı yapanları kınamak yerine resmen türklügü asagılamış tamam o yazıdaki ögretmen haklı degil ögrencide suclu degil suclu olan kücücük cocuga türk kürt ayrımı yaptıranlarda kardesim demek bukadar utanıyorsun türk olmaktan o zaman zaten ben bir türk olarak seni türklüge layık bulmuyorum ve yolun acık olsun diyorum.....tamam bende türk kürt ayrımına karsıyım ama bukadar kürtlük üstünden kazanc saglamaya calısılmazki o yazıyı okuyunca resmen benim soyumu asagılanmıs hissettim bir kişinin yaptıgı terbiyesizlik bütün bir ülkeye millete vede TÜRKLÜĞE maal edilemez bence............zaten sen TÜRKLÜGÜN adını kirletiyorsunnnnnnnnn...
ilk önce ben seni Türklüge kabul etmiyorummmmmmm....

bayonet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-05-2007, 22:33   #2
Kullanıcı Adı
aksavaşçı
Standart köşe yazısı bölümünde ne yazık türküm diyene yazısını protesto ediyorum
Türklüğü aşağılayan biri,Türk-Kürt ayrımını yapanlarada söz söyleme hakkı yoktur.dahada ileri gidersek onun yaşama hakkı yoktur.3 Kıtaya hükmetmiş bir soyu aşağılayan gözümde bir hiçtir.
Protesto nda yanındayız...
aksavaşçı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2007, 22:35   #3
Kullanıcı Adı
bayonet
TESEKKÜRLER SAGOLUN.....
Alt 11-06-2007, 00:05   #4
Kullanıcı Adı
parabol
bayonet sonuna kadar arkandayım..bıkac kendını bılmezın yaptıgını tum turklere maal edıp turklugu asalayan bı ınsanında sonuna kadar karsısındayım..

ozellıkle onderımızın sozunu bu sekılde degıstırıp "ne yazık turkum dıyene" yapmasıda cabası

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-06-2007, 00:17   #5
Kullanıcı Adı
akkurt
Bu tür insanların TÜRK olmasına gerek yok olursa zaten TÜRK'lüğü kirletirler soyumuz dejenere olur.Söyleyece çok şeyler var ama foruma saygı adına kendimi tutuyorum ne yazık ki.
akkurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-06-2007, 00:21   #6
Kullanıcı Adı
sidre
canım Ahmet Altanı zaten ben Türk olarak görmüyorum kişiliksiz bir yazar ne yazıkkı ülkemizde cok fazla seveni var :-[ hiç kitaplarından birini okudunuzmu bilmiyorum ama okumanızıda tavsıye etmıyorum bir cümleyi protesto edıyorsunuz kitaplarını okusanız adama suıkast duzenlersınız
sidre isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-06-2007, 00:24   #7
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Alıntı:
sidre Nickli Üyeden Alıntı
canım Ahmet Altanı zaten ben Türk olarak görmüyorum kişiliksiz bir yazar ne yazıkkı ülkemizde cok fazla seveni var :-[ hiç kitaplarından birini okudunuzmu bilmiyorum ama okumanızıda tavsıye etmıyorum bir cümleyi protesto edıyorsunuz kitaplarını okusanız adama suıkast duzenlersınız
ben okudum zaten edibiyat camiasinda
dul kadin romancisi olarak geciyor
bayonet protestona katilmak ile birlikte protesto bile edilmeyecek birisi olarak goruyoruz hepimiz ;)
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-12-2007, 22:44   #8
Kullanıcı Adı
bayonet
HEPİNİZE TESEKKÜR EDİYORUM SAGOLUN

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)