08-11-2008, 23:27 | #1 |
kötü bir anı... istibarat üzerine..!
yıl 1984 ben 11 yaşındayım..!
çemişgezeğ'e bağlı olan köyümüzden ovacık'a bağlı mollaaliler ve gözeler bölgesine babamızın mesleği olan tulum peyniri imalatı için 2 aylığına ailecek gitmiştik.. biz sunni gittiğimiz köyler ise alevi köyleriydi çevre köylerden gelen taze koyun peynirleri belli bir yerde toplanıp tulum peyniri yapılıyor bende çalışıyorum abilerime yardım ediyorum..! oradaki insanlar çok sıcak ve canayakın ve mert insanlardı aklımda kalanlar bunlar. günlerden bir gün babam imalatı tamamlanmış peynirleri anakaraya götürdü 4-5 gün sonra babam geri döndü.. babamın dönüşü ile bize tahsis edilen okul lojmanının bahçesine köylüler gelmeye başladılar bir tarafartan köylülerin paraları ödeniyor diğer tarafatan ablam ve annem ekmek pişiriyorlardı.. *birden 7-8 tane silahlı adam etrafımızı çevirmişti kımıldamayın vururuz diye.. ne olduğunu anlamadan ben ağlamaya başladım çığlıklar vs ortalık karışmıştı köylüler ve ailemin bütün ferteleri şok olmuşlardı. annem bağırıyordu sesler bir birine karışmıştı be sırtıma tekme yediğimi hatırlıyorum. içlerinden biri annam ve babam ile sert ağız dalaşına girmişti siz sunnisiniz ajansınız burada ne işiniz var diye sert bir dialog geçtikten sonra köylülerin oradan ayrılamsını emretti o dialogu sürdüren terörist..! orada bulunan köylülerden süleyman amca gitmeyeceklerini eğer bunlara bir zarar verecekseniz önce bizi öldürmeniz gerekir diye direndi.. gelenler şimdiki ismi ile DEV GENÇ YADA DEV YOL üyesi teröristlerdi.. köylüler bizden memnun oldukalrını mal'larının bizim tarafımızdan iyi fiayata alınıp paralarınında zamanında ödendiğini ve bize verilecek zararın aslında kendilerine verileceğini gelen teröristlere kararlı bir şekilde izah ettikten sonra.. bize karşı diğer rakip tüccarlar tarafından yanlış yönlendirilen teröristler yaklaşık 2 saat süren krizden sonra geri gittiler hepimiz derin bir oh çekmiştik.. biz köyümüze geri dönmüştük bir süre sonra.. günlerden bir gün babam kolordu komutanlığından çağrılmıştı.. babam komutan tarafından çağrılmıştı. komutan babama ismi ile hitap etmişti.. bu yaz üzerinize teröristler gelmiş şöyle şöyle şeyler olmuş neden bize haber etmedin hatta lojmanın içinde sadece babam ile 2 terörist arasında geçen özel dialog'u bile anlatmış komutan..! babam komutanı dinledikten sonra.. ..efendim benim size haber edeceğim bir ayrıntı kalmamışki haberler tas tamam doğrudur..! ....bu gün gazetelerde DTP milletvekili fatma kurtulanın eşi ''PİRO SALMAN'ın istikabarat elemanı olduğu ve 16 yıldır düzenli olarak maaşını aldığı haberi üzerine..! güçlü bir ülke güçlü bir istikabarat ile mümkündür.. ama maalesef medyamız ajan gibi gizli tanık ve istikabarat elemanlarının peşinde eee istikabarat'ı halletiniz sonra ne olacak..! küçücük israil güçlü mossad sayesinde dünyaya kafa tutmaktadır.. (rotinda23)
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|