AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 02-26-2011, 13:06   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Smile Köylüler Kılıçdaroğlu'nu terletti

CHP'nin sıfır oy aldığı köyü ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu zor anlar yaşadı.

Kılıçdaroğlu'nun ziyaret ettiği köyde bir köylünün CHP liderinin yanında CHP'li vekilleri eleştirmesi milletvekillerini zor duruma düşürdü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar mitinginin ardından beraberindeki Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil ve Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ünlütepe ile birlikte partininin ’sıfır’ oy aldığı merkeze bağlı Küçükçobanlı Köyü’nü ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, köyde evlerin kapılarını çaldı, köylülerle tokalaştı ve bir eve kısa süreliğine misafir oldu.

CHP'Lİ VEKİLLERE TEPKİ

Kılıçdaroğlu, köyü yürüyerek dolaşırken Küçükçobanlı’da yaşayan Mehmet Candan’ın eleştirileri Miletvekili Ünlütepe’ye zor anlar yaşattı. Candan, CHP’li milletvekilini bir kez olsun köyde görmediklerini söyledi. Van’daki köylülerin sorunlarıyla Afyonkarahisar’daki köylülerinin sorunlarının birbirinden farklı olmadığını dile getiren Kılıçdaroğlu, köylülerin "Bu gemiyi hep birlikte yüzdürmemiz lazım" isteklerine "Hep birlikte güzel yüzdürmemiz lazım" diyerek ek yaptı.

"DERSİMİZİ ALIR ÇALIŞIRIZ"

Köy muhtarını da ziyaret eden Kılıçdaroğlu, Küçükçobanlı Köyü’nden hiç oy alamadıklarını belirterek, "Olur ya bizim eksiğimiz, kusurumuz vardır. Vatandaş bize anlatır. Biz de dersimizi alır çalışırız diye geldik" dedi.

BAŞÖRTÜSÜ SORUSU

Bir köylü tarafından ''başörtüsü sorununun'' hatırlatılması üzerine Kılıçdaroğlu, başörtüsünün problem olmaması gerektiğini, iktidar olmaları durumunda bunu gündemden çıkaracaklarını söyledi. Kılıçdaroğlu, ''Bu derdi ben bitirmeye kararlıyım dedi.

SÜRELERİ DOLUYOR

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Küçükçobanlı’nın ardından parti otobüsüyle Düzağaç Beldesi’ne geçti. Burada DP’den CHP’ye katılan Belediye Başkanı Osman Kavas’a parti rozetini takan Kılıçdaroğlu, parti otobüsünün üzerinden belde halkına seslendi. AKP’nin 8 yıldır iktidarda olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Afyon gibi yer yerde, kırmızı etin bir numaralı merkezi burası, ithal angus getirdiler. Memleketi iyi yöneten bir parti, Cumhuriyet tarihine bakın dışarıdan angus getirmiş mi? Süreleri doluyor. 12 Haziran. Biz bu ülkeyi birilerine teslim etmeyeceğiz. Beraber gönül birliği içinde mücadele edeceğiz, güzel Türkiye’yi yeniden kuracağız" diye konuştu.

internethaber

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-26-2011, 16:19   #2
Kullanıcı Adı
Ukbâ
BAŞÖRTÜSÜ SORUSU

Bir köylü tarafından ''başörtüsü sorununun'' hatırlatılması üzerine Kılıçdaroğlu, başörtüsünün problem olmaması gerektiğini, iktidar olmaları durumunda bunu gündemden çıkaracaklarını söyledi. Kılıçdaroğlu, ''Bu derdi ben bitirmeye kararlıyım dedi.

Çok samimietsiz beyanlar. Ortada kabul ettiğin mağduriyewet varsa ne bekliyorsun veya daha insani düzenleme olduğu vakit neden iptal için Anayasa mahkemesine koşuyorsun , köylü diye yutturmak istediğin yalanların bilinclenen köy halkı tarafından kabu görmüyor değilmi.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-26-2011, 16:44   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Aga köylü artık saf (salak olarak görülen cinsten) değil,saf temiz ruhlarını kullandırtmıyorlar.
Eskişehir terminalinde otobüs beklerken yaşlı bir amca eşiyle birlikte yanıma geldi,telefondan oğlunu bulup aramamı istedi.
Ben de yardımcı oldum.
Sonra laflamıştık az.
O zaman da seçim öncesiydi.
Biraz lafladık,herşeyin farkında,öyle güzel konuşuyor ki.
Oysa en kolay köylüler kandırılırdı bazıları için,artık mümkün değil.
Zaten köyler de eskisi gibi düzende yok,eskiden tv yoktu zaten.
Şimdi tvlerini de izliyorlar,gazetelerini de okuyorlar,işlerine de vakit ayırıyorlar.

Hatta bizim köyde internet bağlatan bile var varın gerisini düşünün
Alt 02-26-2011, 16:52   #4
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aga köylü artık saf (salak olarak görülen cinsten) değil,saf temiz ruhlarını kullandırtmıyorlar.
Eskişehir terminalinde otobüs beklerken yaşlı bir amca eşiyle birlikte yanıma geldi,telefondan oğlunu bulup aramamı istedi.
Ben de yardımcı oldum.
Sonra laflamıştık az.
O zaman da seçim öncesiydi.
Biraz lafladık,herşeyin farkında,öyle güzel konuşuyor ki.
Oysa en kolay köylüler kandırılırdı bazıları için,artık mümkün değil.
Zaten köyler de eskisi gibi düzende yok,eskiden tv yoktu zaten.
Şimdi tvlerini de izliyorlar,gazetelerini de okuyorlar,işlerine de vakit ayırıyorlar.

Hatta bizim köyde internet bağlatan bile var varın gerisini düşünün

Bu kadar donanımlı köylü halkımız ile sivil darbe bile yaparız yapıyoruzda sandıkta.
Alt 02-26-2011, 17:13   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Aga bak referandumdan önce köydeydim bayram sebebiyle.
Hayırcılar hep (aile içi olsun) sürekli herkesle ne oy vercen vermicen şeyine girişirlerdi.
Bizim köyden çıkacak oy sayısı da 30 falan.
Bayram sebebiyle baya araba gelmişti çokta kalabalıktı köy,köye getirilen evet yazılı afişleride arabalara asmıştım konsuunu da açmıştım burada neyse.
Dedim içimden evetçi çıkmaz diye.

Camii nin avlusuna taşıyoruz sandıkları,dayım da köy muhtarı.
Dayım (öz değil ama bizde öz,öz değil olayı olmaz,annemin kuzeni),annemin amcası,ben,eski hocanın oğlu oturuyoruz,ula baktım bunlar evetçi çıktı
Evet dicek olanları sayıyorlar.
Hayır dicek olanları da.
Dayım hayır vercemdiyordu bizimkilerin yanında ama ciddi demesine karşın o izlenimi vermiyordu çakmıştım da Oysa mhp li kendisi.
Anlıcan referandumda evetçiler gizlemeyi tercih etti kendilerini,mhplisi dahi.
Sadece kendi aralarında konuşuyorlar gibi izlenim var.
Ak partililer zaten gizli
İyi aslında bu gizlenme huyu.Arada bir baş gösterip çekiyoruz.
Başıları gibi dikine gidip direğe toslamıyoruz,herşeyin yerin zamanı olduğunu biliyor insanımız
Alt 02-26-2011, 17:21   #6
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aga bak referandumdan önce köydeydim bayram sebebiyle.
Hayırcılar hep (aile içi olsun) sürekli herkesle ne oy vercen vermicen şeyine girişirlerdi.
Bizim köyden çıkacak oy sayısı da 30 falan.
Bayram sebebiyle baya araba gelmişti çokta kalabalıktı köy,köye getirilen evet yazılı afişleride arabalara asmıştım konsuunu da açmıştım burada neyse.
Dedim içimden evetçi çıkmaz diye.

Camii nin avlusuna taşıyoruz sandıkları,dayım da köy muhtarı.
Dayım (öz değil ama bizde öz,öz değil olayı olmaz,annemin kuzeni),annemin amcası,ben,eski hocanın oğlu oturuyoruz,ula baktım bunlar evetçi çıktı
Evet dicek olanları sayıyorlar.
Hayır dicek olanları da.
Dayım hayır vercemdiyordu bizimkilerin yanında ama ciddi demesine karşın o izlenimi vermiyordu çakmıştım da Oysa mhp li kendisi.
Anlıcan referandumda evetçiler gizlemeyi tercih etti kendilerini,mhplisi dahi.
Sadece kendi aralarında konuşuyorlar gibi izlenim var.
Ak partililer zaten gizli
İyi aslında bu gizlenme huyu.Arada bir baş gösterip çekiyoruz.
Başıları gibi dikine gidip direğe toslamıyoruz,herşeyin yerin zamanı olduğunu biliyor insanımız
Sessiz sakin çoğunluğun ibresi lehimize dönüyor haklısın. KÖydeki evet sayısına katkın epey olmuştur ama.
Alt 02-26-2011, 17:25   #7
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Olmuştur illa ki :p
Evdekilerden herkes hayır verdi,8 kişi,ben hariç
Belki annem evet demiştir bilemicem sormadım da.
Son gün gelip oyumu kullandım zaten İstanbul da.
Vışş ne kalabalıktı yok yetişemicem diye tırıms tırıms korktum
Alt 02-26-2011, 17:29   #8
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Bir aile içinde sıkışık kalmak ne zordur. İyi dışlamıyorlar seni ama emin ol zafer senin olacaktır.
Alt 02-26-2011, 17:34   #9
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Olayı konu başlığından ele alırsak bu terleme kılıçdaroğlu yönünden pek de kötü geçmemişdir.
Yazın terleme sureti ile toksinleri vücudumuzdan kolayca atarken, kışın spor yapmadığın müddetce bu pek da fazla mümkün olmaz.
Ya spor yapacaksın ya da kılıçdaroğlu gibi sıkıntıya girip ,bir yandan terlerken bir yan dan toksinleri vücudundan atacaksın.
Kılıçdaroğlu için bu tür ziyaretler bulunmaz bir nimettir.
Kendisinin en azından sağlık yönünden ,sık sık sıfır çektiği köyleri ziyaret etmesini tavsiye ederim .
Özellikle şu kış günlerinde.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-26-2011, 17:53   #10
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Alıntı:
Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir aile içinde sıkışık kalmak ne zordur. İyi dışlamıyorlar seni ama emin ol zafer senin olacaktır.
Bence hüdaverdi arkadaşı dışlamışlar o da askerden geldikten sonra kendini bu foruma verip içleniyor.
Kusura kalma biraz geç olmuştur ama geçmiş olsun ,gözün aydın,hoşgeldin kardeş.
Umarım askerliğin iyi geçmiştir.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)