![]() |
#1 |
![]() Kral TV artık Doğuş'un
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) bünyesindeki Kral TV ve Kral FM'in Doğuş Grubu'na devri gerçekleşti. Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, "Kral Grubu önemli bir marka. Bu markayı daha iyi yerlere getirmeye çalışacağız." diye konuştu. ![]() Devir teslim töreninde konuşan TMSF Başkanı Ahmet Ertürk, dünyada yaşanan finansal kriz ile ilgili yapılan tartışmalarda gördüğü bir tehlikeye dikkat çekti. Ertürk, dünyada gelişmiş ülkelerde de bu kriz yaşandığı için, bunu olağan alışılmış olaylar olarak görmek gibi bir yanlış anlayışın egemen olmasına izin verilmemesi gerektiğini belirterek, "Hem bizim geçmişte yaşadığımız, hem gelişmiş ülkelerin yaşadığı kriz, asla normal değildir. Bizim yaşadığımız krizin de 'Bakın tüm gelişmiş ülkeler bunu yaşıyor. Bizim de yaşamamız çok olağan' gibi bir anlayışın da çok tehlikeli ve yanlış bir anlayış olduğunu vurgulamak istiyorum." dedi. Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk de, dünya ekonomisinde her gün moral bozucu haberlerin birbiri ardına geldiğini, fakat Doğuş Grubu olarak Türkiye'ye inandıklarını, Türkiye'nin makroekonomik ve finansal açıdan sağlıklı ve dayanıklı bir süreçte olduğunu söyledi. Şahenk, şöyle konuştu: "Türkiye son 6 yılda çok güzel şeyler kazandı. Doğuş Grubu olarak ülkenin geleceğine inanıyoruz. Bu inancımızı koruyoruz ve yeni yatırımlar yapıyoruz. Ancak değişen dünya ekonomisinde bu, gerçeklerden uzak, temkini elden bırakarak aldığımız yatırım kararları demek değildir." Geçen haziran ayında 85 milyon dolar muhammen bedelle satışa çıkarılan Kral TV ile Kral FM Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'ne, açık artırmada tek katılımcı olan Doğuş Yayın Grubu'na bağlı A Yapım Radyo ve Televizyon Yayıncılığı tarafından 95 milyon dolar teklif verilmişti. 22.10.2008 06:08 (Zaman)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bunu beklemiyordum. Kral Tv için Albayrak'ların girişim yapacağı haberleri vardı. Kral TV'nin, Ntv'nin sahibi Doğuş Grubu'na satılması iyi bir gelişme olmadı...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|