AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-24-2008, 17:15   #1
Kullanıcı Adı
politikaci
Standart KRALA TEKLİF YAĞIYOR
Hakan Şükür'e bir teklif daha !Galatasaray'ın yaşayan efsanesi Hakan Şükür'e, Galaxy ve Ankaraspor'dan sonra bir teklif daha...!24 Mayıs 2008 00:01Kayserispor’un Galatasaraylı Hakan Şükür’e transfer için teklif götürdüğü doğrulandı.

Kayserispor 2. Başkanı Türker Horoz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hakan Şükür’e Kayseri’ye gelmesi için teklifte bulundukların doğrulayarak, şunları söyledi:

"Galatasaray’ın yeni sezonda kadroda düşünmediği, jübile teklifi götürdüğü Hakan Şükür’ün Kayserispor’a gelmesi için resmen teklif götürdüğümüz doğrudur. Hakan Şükür, daha önce 1 yıl daha futbol oynamak istediğini açıklamıştı. Biz de Hakan Şükür’e Kayserispor’a gelmesi için teklif götürdük. Hakan, bu teklifimize şu ana kadar olumlu veya olumsuz bir cevap vermedi. Hakan Şükür, Kayserispor’a gelirse çok başarılı olacak ve ikinci baharını burada yaşayacaktır. Kayseri halkı da Hakan Şükür’ü çok seviyor. Hakan Şükür’ün Kayseri’ye gelmesinden onur duyarız. Zaten renklerimiz de Galatasaray gibi sarı-kırmızı. Hakan Şükür, Kayserispor’a gelmek isterse maddi konularda da anlaşma ortamı sağlanır."

Horoz, Gökhan Ünal’ın transferi konusundaki asılsız haberlerden bıktıklarını da ifade ederek, "Gökhan ile 1 sezon daha mukavelemiz var. Şu ana kadar hiçbir kulüp Gökhan’a resmen talip olmuş değil" diye konuştu.

 

politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım