![]() |
#1 |
![]() Benim bu hurmalara kafam fena takıldı,yok Mekke hurması yok Medine hurması Kudüs hurması Peygamber hurması falan filan dünya ceşit hurma var,gerçektende bu bölgelerden mi geliyor bu hurmalar yoksa yalan dolan mı ? Hele Kudüs hurmasının israil tarafından gönderilme ihtimali var mı ? Hurma isimleri cezbetmiyor beni,yalan gibi geliyor.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() israil hurması çoğu dikkat et barkoduna reyiz
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() En iyisi orucu su ile açmak. Aklımızda soru işareti kalmaz en azından
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Açıkta satılanlar ?
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ![]() tamam sen yeme içme hüdaverdi ben yerim de içerim de inşaAllah ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() İnsan aç göz olunca :PpP
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Sağol
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Şaka şaka
![]() Ama ben bu açık hurmalara güvenmiyorum,hele ki ballılar varmış ki sağlıklı mı değil mi şüpheli. Ballı olsa arılar tezgahtan ayrılmaz,arı da yok ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() sakın arkadaşlar...
Kudüs hurmasına boykot uygulayın... Gdolu olarak üretilen israil hurmasıdır kudüs hurması... Israil dağıtıcı firmayla oyuna imza atıyor ve kendi barkot koduyla ihraç etmiyor üstelik israil hurması adıyla piyasaya sürmüyor distribütör bu hurmayi bilerek kudüs hurması ismiyle satıyor piyasaya... Işgalci israil çetesinin malıdır kudüs hurması tercih etmeyin ! Konu İntifada tarafından (07-28-2011 Saat 15:51 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|