![]() |
#1 |
![]() ![]() Kıran kırana geçen final maçı 12- 10 skorla tamamlandı ve kupanın sahibi Kayserispor oluyor... 7 Mayıs 2008 23:00 Gençlerbirliği mi? Kayserispor mu? Fortis Türkiye kupası sahibini arıyor !.. Tam 19 yıl aradan sonra ilk kez 4 büyüklerin olmadığı bir final izleyeceğiz. Anadolu'nun iki önemli markası hem kupayı kazanmanın hem de UEFA Kupası biletini cebine koymanın hesaplarını yapıyor .... spor3.com
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() Ve Fortis Türkiye Kupası Kayserispor'un !.. Kayserispor ile Gençlerbirliği'ni karşı karşıya getiren final maçını penaltı atışları sonrasında Kayserispor 11-10 kazanarak Fortis Türkiye Kupası'nın sahibi oldu. Karşılaşma boyunca her iki takım da savunma odaklı bir futbol sergileyince, gol pozisyonunun fazla olmadığı bir maç yaşandı. 90 dakika boyunca iki finalist takım gol bulamayınca eşitlik normal sürede bozulmadı ve uzatmalara gidildi. Uzatma dakikalarında da gol yaşanmayınca penaltı atışlarına gidildi. Penaltı atışları sonucunda rakibine 11-10'luk üstünlük sağlayan Kayserispor Fortis Türkiye Kupası'nın sahibi oldu. Gençlerbirliği Kahe (Kaçırdı) Mehmet Çakır Mehmet Nas Engin Ergün Hakan El Saka (Kaçırdı) Tuna Addo Kerem Periç Kahe Ergün Teber (Kaçırdı) Mehmet Çakır (Kaçırdı) Kayserispor Ivankov Saidou Koray (Kaçırdı) Aydın Kemal Toledo Turgay (Kaçırdı) Mehmet Topuz Kamber Iglesias Ali Turan Ivankov Saidou (Kaçırdı) Aydın ligtv.com.tr |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() kayseri için hayırlı olsun..ne de olsa aynı renklerin takımıyız
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |