![]() |
#1 |
![]() Yüce dinimize hakaret eden Kurban'a vahşet diyen bu sapık sayfayı şikayet edelim bir an evvel kapatılmalıdır.Dine hakaret fikir özgürlüğü değildir.
Özellikle yeni bir konu açtım bu sayfanın kapatılması için İnsanlık için şikayet edelim iyi bayramlar https://www.facebook.com/Vs.SpZs?ref=ts&fref=ts
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ben sayfayi sikayet ettim , gerizekali herifler bu topraklarda 1071 den beri kurban kesilir bundan haberleri yok galiba.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bu sapık zihniyetteki insanlara sorsanız kürtaja karşı değiller ama dinimiz gereği kurbana karşılar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bırakın yılbaşlarında hindilerini rahat kessinler
![]() onların derdi hayvanlar veya onlara acıma değil. onların derdi Allahın dinine düşmanlık etmek. başka bir açıklaması yok. çünkü bunlar kurban zamanı kurban olayını gündeme getirirler ramazanda da orucu gündeme getirirler dikkat edin. ramazan ayında gündüz programlarında sosyete bozması profesörler orucun böbreklere zarar verdiğini, insanın vücut dengesini bozduğunu, dolayısıyla orucun tutulmamasını ima ederler. aynı zihniyetin evlatları. Allah ıslah etsin demekten başka bişey yok. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Aynen Allah ıslah etsin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |