AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.



 
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 08-07-2009, 16:07   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart Kürt Sorununda,Kan Dökülmesini İsteyen Savaş Kuşları Bahçeli ve Baykalı Kınıyorum!


Son günlerde Türkiye'nin gündemi hükümetin Kürt açılımına kilitlenmiş durumda. DTP- Erdoğan görüşmesinden sonra iyice yumuşayan ortama karşı çıkanlar da var. Özellikle muhalefetten bir türlü beklenen destek alınamıyor. Baykal ve Bahçeli'nin sert çıkışları Taraf gazetesi yazarı Ahmet Altan'ı kızdırdı..
ABARTILI VE ÇİRKİN İTİRAZ
Deniz Baykal ile Devlet Bahçeli, barış girişimlerine karşı çıkıyorlar. Devlet Bahçeli, "dağa çıkmaktan" söz edecek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti
İçişleri Bakanı ile görüşen gazetecileri "hain" ilan edecek kadar "abartılı ve çirkin" bir itirazı dile getiriyor.

İKİ SAVAŞ KUŞU
Peki, bu iki "savaş kuşu" ne istiyor? Savaş hep sürsün istiyorlar herhalde. Politikalarını "milliyetçilik" temeline dayandırdıkları ve toplumsal bir projeleri olmadığı için onların politik varoluşları aslında toplumun sürekli bir gerginlik içinde yaşamasına bağlı. Milliyetçiliğin yapısı itibariyle dokusunda taşıdığı "düşmanlık", hiç bitmeyen bir "düşman" ihtiyacı yaratıyor. Bizi tehdit eden ve bizi o tehdit etrafında birleştiren bir düşman lazım.

ONLAR LİDER KALSIN ÇOCUKLAR ÖLSÜN
Bu "düşmanlık ve tehdit" milliyetçi partileri, hiçbir toplumsal öneri ortaya koymadan, hiçbir yaratıcılık göstermeden siyaset arenasında yaşatıyor. Savaşı aslında bunun için istiyorlar. Kendi siyasetçiliklerini devam ettirebilmek için. Onlar hiçbir düşünce üretmeden "lider" kalabilsinler diye bırakın çocuklar ölsün.

 

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
 

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
bahçeli, baykal, kürt, savaş, sorun


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi