AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.



 
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 08-10-2011, 20:59   #35
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Standart
Reklamdan her hangi bir şey olmaz.
Sonuç da dağ da dolaşan çakalların terlemiş koltuk altı parfüm reklamını yaparken ki hallerini koyacak değiller ya.
Kendilerinin bile çoğunun anlayamayacağı reklamlar.
Bir de bunların kendi kanalları yok mu beyler.Orada hiç bir reklam verilmiyor. Her şey devletten mi beklenecek.
Olmadı bari bir de hamam da kese yapsın devlet.
Sabahları da kahvaltıyı yataklarına götürür.
Biraz da kendin bir şeyler yapacaksın.
Ben şahsen kendi adıma hala orada çakallar kendilerine yaşam yeri bulabiliyorsa bunda bir eksiklik var derim ve orada yaşayan tüm kürtlere şüpheyle bakarım.
Sabahtan akşama kadar pinekleyeceğiniz yer de şöyle bir kımıldayın da iki zıplayın bakalım ne kadar zıplıyorsunuz.
Ona göre de devlet size zıplasın.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi