![]() |
#1 |
![]() ![]() Yapım : 2010 yılı Türkiye Tür : Aksiyon, Dram, Politik, Suç, Casusluk, Macera, Savaş ve Tarih. Yönetmen : Zübeyr Şaşmaz ve Sadullah Şentürk Süre : Bir Saat, Elli Dakika. Gösterim : 28 Ocak 2011 tarihinde tüm Dünya’da aynı anda gösterime girecektir. ***Filmin Konusu*** Film gerçek hayatta yaşanılan insani boyutu çok büyük önem taşıyan bir olaydan esinlenilerek çevirilmiş. Gazze’ye giden yardım gemisine İsrail ordusunun düzenlemiş olduğu akıl almaz ve mantık dışı operasyon Kurtlar Vadisi ekibini harekete geçirdi. Polat Alemdar ve arkadaşları gemiye yapılan kanlı baskından hemen sonra saldırıyı düzenleyen komutan Moşe’yi ele geçirmek için Filistinliler ile temas kurarak ülkeye gider. Moşe teknolojik imkanlarınıda çok iyi kullanarak masum insanları ve çocukları katleder. Fakat ekibin oraya gidişi artık Moşe’nin sonunu hazırlar. Filmi bugün izledim oldukça güzeldi çok kaliteli bir film olmuş verdiği mesajlar çok daha güzeldi bazı zevzek yorumcular şiddet içerdiğini söylemiş ne hazin ki Filistinde ki şiddet için çenelerini açtıklarını hiç görmedik ![]() Bana göre İsrail'in hakettiği şiddeti göstermiyor bile bu şiddet ![]() İsrail'de düğmeye basar bir kaç gün için de artık kartel medyasın da eleştiriden geçilmez... İzleyenler varsa fikirlerini paylaşsın ![]()
![]() Konu depare tarafından (01-28-2011 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Güzel mesajlar verilmiş özlliklede son sahnelerine hasta oldum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() sevmedim adına hatırımdan izledim yine izlerim...
gereksiz zikir sahneleri... birden gerçekleşen olaylar... direniş örgütlerine yer vermemesi bende sıkıntı yarattı... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İci dolduralamamis bir fiyasko..beklentilerin altında bir film...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() süper film...
özellikle ilk sahneleri çok kötüydü... kim ne derse desin filistinin bir nevi sesi olmuştur beyaz perdede.... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zikir sahnesi Necati Şaşmazın,abisin'in ve babasın'ın bağlı olduğu Kadiri tarikatın'ın bir nevi reklamı olmuş ilk filmde de yaptılar bunu filmin konusuna göre gereksiz tabiki...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Son sahne fenaydı
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Film güzeldi, biraz daha düşünce yüklü ve siyasi yapılı bir film bekliyordum ama çatışma sahnesi bol bir film olmuş. Ama yine de gayet güzeldi...
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Komedi..
|