AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 02-09-2009, 14:45   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart Kurtlar Vadisi'nden çok ağır cevap
Kurtlar Vadisi'nden çok ağır cevap



Pana Film, Kurtlar Vadisi'yle ilgili son zamanlarda çıkan iddialara çok sert cevap verdi.


iŞTE PANA FİLM'İN AÇIKLAMASI

KAMUOYUNA DUYURULUR
Yine Kurtlar Vadisi "arada", yine saldırılar başladı!!!

Yayınlandığı günden beri iftiralara maruz kalan eserimiz ve ekibimiz yine sistemli iftiraların hedefi. İsmini düne kadar bilmediğimiz bir "müfteri", ismini duyurmak için bizleri kullanma yolunu seçti. Kendisini, vazifesini anlıyoruz!...

Gelelim aşağılık iftiralarına...

Kurtlar Vadisi'ni seyretti mi seyretmedi mi orası meçhul. Ama Kurtlar Vadisi'ni anlamadığı kesin. Kurtlar Vadisi'nin varlık sebebi suç ve suç örgütlerini dramatize etmektir. Kamuoyunu onlara karşı uyarmak, bilinçlendirmektir. Dizinin yayına başladığı günden bugüne, Türkiye'de çok sayıda çete deşifre edilmiş ve kanun karşısına çıkarılmıştır. Türkiye'de hukuk ve hukukun üstünlüğü ise bir dizinin "işi" değil, devletin kurumlarının işidir. Darbe şartları hazırlamanın hükmü kanunda açık şekilde yazmaktadır. Bu şartları hazırlayanlar, "darbe heveslileri", er ya da geç hukuk karşısına çıkacaktır.

Kurtlar Vadisi dizisi devletin birimleri tarafından manipüle edildiği iftirasıyla hep karşılaştı. Cahilliğin bu kadarına doğrusu pes! Bir dizi yaratılacak, karakterleri yaşatılacak, seyirciye benimsetilecek, bunun için onlarca bölüm hazırlanacak, seyirci teveccüh gösterecek ve darbe şartları oluşacak öyle mi? Açıkçası Kurtlar Vadisi gibi bir fenomen yaratmak darbe yapmaktan daha zor!!! Türkiye'de üç kere darbe yapıldı, ama böyle bir diziden bir tane daha yok!

Birileri bir dönem bu diziyi "ben yapıyorum" ya da "yaptırıyorum" dedi. O günlerde bunları söyleyenlerin hiçbirinin, bugün Kurtlar Vadisi ile alakası yok. Ve üstelik bunların çoğu bu diziye alenen düşmanlık güdüyor.

Bu müfteri, devletin bir kurumunun bu diziyi yaptırdığını, bunun için bilgi verdiğini ve şartlar oluşturduğunu söylüyor. Bu iftirasını kanıtlayacak bir bilgisi-belgesi varsa, buyursun yayınlasın, biz de görelim. Bilgi ve belge olmadan böyle saçmalıklar yazıyorsa, hem cahil, hem müfteri, hem de şereften yoksundur.

Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı ve yazarları bellidir. Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Pana Film'dir. Pana Film ya da ortaklarının hiçbirisi, hiçbir kurum ya da kişiden emir, bilgi, belge almamıştır. Bu bize teklif dahi edilemez. Pana Film, bugüne kadar yaptığı işlerde, topluma, devletin ve toplumun çarpıklıklarını anlatmayı, bu çarpıklıkların nasıl giderileceğine dair öneriler sunmayı prensip edinmiş, bunu da başarmıştır.

Bu müfteri, bu ülkede aşağılanmış, dışlanmış, yok sayılmış, ikinci, beşinci, onuncu ilan edilmiş olabilir. Biz kendisiyle bu duyguları paylaşmıyoruz... Her zaman bu millet tarafından teveccüh görmüş, kendisini bu ülkenin asli-vazgeçilmez vatandaşları ve evlatları olarak kabul ettirmiş, bu devletin gerçek sahipleriyiz. Maruz kaldığımız iftiraların hesabını ise yargı önünde soracağız.

Son bir not da Taraf Gazetesi'nin çok yakından tanıdığımız yöneticilerine: Henüz donunu giymemişe köşe yazdırırsanız böyle olur, sadece kendi altına yapmaz ortalığı da berbat eder! Lütfen çocuğunuza sahip çıkın!

PANA FİLM


09.02.2009

 

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-09-2009, 15:55   #2
Kullanıcı Adı
ALPEREN4425
Standart
Sanırım Rasim Ozan Kütahyalı'nın yazısına verilmiş bu cevap. Adamlar haklı ama. Rasim kalkmış vadiyi darbe ortamı hazırlamakla suçluyor. Ben böyle bir durum görmüyorum. Aksine K. vadisi ilk bölümünden itibaren hükümeti destekleyen bir çizgide. Gündeme dair konular işlenen bölümlerde söz hep hükümetin doğru adımlarına getirilip bir şekilde hükümeet övülüyor.Ancak bazen gerçekleri söylemesi bazılarının hoşuna gitmiyor tabi. Bu bazen hükümette olabiliyor.

Bu Rasim herhalde Tek Türkiye dizisini çok seviyor. Çakma Kurtlar vadisi olan Tek Türkiye dizisinin sonunda sürekli ülkeyi parçalama senaryoları üreten adamlar hep hükümetten dert yanıyor. Bu durum da AKPli lerin hoşuna gidiyor tabi.





İşte Rasim'in anlayamadığı da bu. Dizinin biri gerçekleri anlatıyor diğeri hükümetin yalakalığını yapıyor. Dizinin birinde ordu içindeki işbirlikçilerin nasıl sızdığı anlatılırken, diğerinde ordudan hiç bahsedilmeyip bütün köyü bir doktorun korumasına bırakan aciz bir devlet imajı yaratılıyor.

Dizinin birinde koca örgütten sadece 3 kişi izleyiciye hoş gösterildi. Diğer dizide ise örgüte katılan herkesin acı bir hikayesi vardı. ee nasıl dramatize edeceksin ki olayı. Herkes mecbur kaldığı için katılmıştı örgüte. Şivan bile son bölümlerde insafa geldi. Bir teröristi öldürmeye bile korkan dizi hangi HOŞGÖRÜ'nün ürünü sizce.

Son bir not da Taraf Gazetesi'nin çok yakından tanıdığımız yöneticilerine: Henüz donunu giymemişe köşe yazdırırsanız böyle olur, sadece kendi altına yapmaz ortalığı da berbat eder! Lütfen çocuğunuza sahip çıkın.

Bunun üstüne Rasim daha yazmaz herhalde.
ALPEREN4425 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-09-2009, 16:15   #3
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-09-2009, 17:18   #4
Kullanıcı Adı
themither!
Standart
vadiye kimse bulaşamaz..halen dünkü çocuk gitmiş türkiyenin en çok izlenen dizisi vadi hakkında neler yazmış..şuna bak sn..KURTLAR VADİSİ PUSU türkiyedeki en iyi dizidir ve türkiyenin gerçeklerini anlatmaktadır...
themither! isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım