![]() |
#1 |
![]() bdp sizce kürt halkını gerçekten temsil edecek bir partimi?ben söylüyeyim asla nedenmi çünkü kürtler dindar dır bdp li milletvekillerinin ise dini hassasiyetlerinin ne kadar olduğunu bu zamana kadar geçen sürede anlamışsınızdır heralde mesela aysel tuğluk "bizim laiklik anlayışımız genelkurmayınkiyle aynı"demiş ve sol medya ile sol bütün yapıları kendi taraflarına çağırmıştır.ve bdp lilerin hepsine yakını sol kökenlidir oysa kürt halkı sağcılığı siyasi yönü olarak benimsemiştir
peki nasıl bir parti gerekli 1-dindar2-türkiyeye bağlı3-pkkyı terör örgütü sayan ama pkk lıları öldürelim demeyen barışı sağlayalım diyen 4- apocu değil halkçı 5-imralıyı değil milletini düşünen bir parti gerekir. eğer bu olursa türk milletide kürtlere daha sıcak yaklaşacaktır özellikle dini bağlar bizi ayrılmaz bir bütün yapar
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bunlar sadece kürt halkını temsil edecek parti için değil, tüm partiler için temenni edilecek şeyler zaten
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Kürt = Bdp/dtp/pkk demek değildir.
Daha bugün dtp'li biriyle bu konuyu tartıştım. Zerre kadar kürtleri savunma gibi bir düşünceleri yok. Sadece varsa yoksa dil'de var bu tür söylemler, gerçekte ise asla yok. Birileri tarafından o kadar çok doldurulmuş, aşılanmışlar ki, kendilerini pkk'nın savunucuları ilan etmişler akılları sıra. Ezbere konuşuyorlar, bir şey bildiklerinden değil. Zaten eğer bugün Kürtlerin hakkını gerçek manada savunuyor olsalardı, Doğu illerinde oy sadece Dtp'ye giderdi.Zaten Mhp ve Chp'ye oy verilmiyor buralarda.Böylelikle büyük bir fark atarak alırlardı oylarını. Fakat malesef ki böyle bir şey söz konusu bile değil. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ben,yalnızca belirli kesimi savunacak olan her partiye karşıyım.
Akparti gibi Türkiye'nin dört bir yanından oy alacak partilerin arkasındayız. Sadece Kürtlerden,Türklerden oy alacak partilerin değil. Bu kulağa hoş gelen temenniler biraz havada kalıyor bu yüzden. Ama konu için teşekkürler ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() dtp'yi getiren sistemle chp ve mhpyi getiren başımıza musllat eden sistem bir zaten
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Orası da doğru.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |