AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 02-11-2009, 21:37   #1
Kullanıcı Adı
Beritan
Standart Kurtulmuş, “Yılın siyasetçisi” seçildi
Kurtulmuş, “Yılın siyasetçisi” seçildi
Genç Atılım Derneği, Saadet Partisi Lideri Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'u yılın lideri seçti.

Dernek, Kurtulmuş'u genel başkan olduktan sonra partisine büyük bir çıkış yakalattığı için bu ödüle layık gördü. Genç Atılım Derneği, yılın siyasetçisi Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'u seçti. Afyonkarahisar'daki Genç Atılım Derneği, bu yıl 3.sünün verileceği 'Başarıyı Alkışlıyoruz' ödüllerini alacak isimleri açıkladı. Kurtulmuş, 'Genel Başkanlık koltuğuna oturmasıyla Partisinin oylarını yükselten, çıkışlarından ve birçok yazar ve düşünürün takdirlerini almasıyla başlayan ve söyleşilerinde farklı düşünceleri halkla paylaşmasından' dolayı yılın siyasetçisi ödülüne layık görüldü.

Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-11-2009, 21:45   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Şeffaf ve hakkaniyet duyguları ışığında bir değerlendirme yapıldığını kesinlikle düşünmüyorum.Bunu söylerken Numan Bey başarısız mı sonucu çıkmıyor elbette..!
Fakat bu değerlendirmeyi tarafsız yapmayı elzem saymalıydılar kendilerine derken yöneticileri...Taraflı bir değerlendirmenin sonuçlarıda her zaman ardında iz bırakır.Neyse fazla uzatmadan dernek yöneticleri liyakatli bir değerlendirme yapacaklarsa bir tek aday var;oda RECEP TAYYİP ERDOĞAN..!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-11-2009, 21:46   #3
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şeffaf ve hakkaniyet duyguları ışığında bir değerlendirme yapıldığını kesinlikle düşünmüyorum.Bunu söylerken Numan Bey başarısız mı sonucu çıkmıyor elbette..!
Fakat bu değerlendirmeyi tarafsız yapmayı elzem saymalıydılar kendilerine derken yöneticileri...Taraflı bir değerlendirmenin sonuçlarıda her zaman ardında iz bırakır.Neyse fazla uzatmadan dernek yöneticleri liyakatli bir değerlendirme yapacaklarsa bir tek aday var;oda RECEP TAYYİP ERDOĞAN..!
abim değerlendirme belli...burdan şunu çıkarmıyalım geri kalan siyasetçiler kötü denmemiş
Alt 02-11-2009, 21:47   #4
Kullanıcı Adı
tek_hece
Alıntı:
Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
. Kurtulmuş, 'Genel Başkanlık koltuğuna oturmasıyla Partisinin oylarını yükselten, çıkışlarından ve birçok yazar ve düşünürün takdirlerini almasıyla başlayan ve söyleşilerinde farklı düşünceleri halkla paylaşmasından' dolayı yılın siyasetçisi ödülüne layık görüldü
İyi güzel de oyların arttıgını nereden cıkarmışlar ...? anketlere kimse inanmasın. her şey secimden sonra belli olur..
tek_hece isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-11-2009, 21:48   #5
Kullanıcı Adı
cartman
Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yüz yılın siyasetcisi basbakınımız o acıdan değerlendirme sonucuna cok takılmadım ben
cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-11-2009, 21:48   #6
Kullanıcı Adı
MilliGörüşEri
yahu bi kerede tebrik edin mübarekler.....
MilliGörüşEri isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-11-2009, 21:49   #7
Kullanıcı Adı
MilliGörüşEri
Bu arada Başkanımıza Dava yolunda başarılar diliyorum her zaman arkandayız başkanım seni seviyoruz....
Alt 02-11-2009, 21:50   #8
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
MilliGörüşEri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu arada Başkanımıza Dava yolunda başarılar diliyorum her zaman arkandayız başkanım seni seviyoruz....
valla bende seviyorum....bugün pendikte bi program vardı oraya gittim...sevdam daha bi depleşti...

bu arada avatarınızdaki çocuk çok şeker
Alt 02-11-2009, 21:55   #9
Kullanıcı Adı
MilliGörüşEri
Alıntı:
Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
valla bende seviyorum....bugün pendikte bi program vardı oraya gittim...sevdam daha bi depleşti...

bu arada avatarınızdaki çocuk çok şeker

eyvALlah muhterem...Allah razı olsun

saygı ve hürmetlerimle...
Alt 02-11-2009, 22:31   #10
Kullanıcı Adı
SEMTEM
ya arkadaşlar bu saadetli kardeşlerime gerçekten üzülüyorum eskiden foterli atçılar vardı kır at der başka bir şey demezlerdi sonra altı okçular ne olursa olsun onlar altı okçuydu hadi bunlar at gözlüklü tamam da bu saadet pertili arkadaşlar gerçekten rüya aleminde yaşıyorlar yada uzaydamısınız uyanın atı alan üsküdarı geçemedi türkiye çevresinde size tur bindirdi birinci belli ikincinin kim olduğu bizi okadarda ilgilendirmiyor tebrik etmek gerekirse uyanın ve birinciyi tebrik edin sizn yüzde.0.5 alacağınızı sanıyordum ama sanıyorum o bile fazla size yüzde.25 yeter ancak okadarsınızdır mitinglere bakıp yanılmayın yaptığınız gazze mitinginde bende vardım ve tanıdığım bir çok ak partilide o yüzden uyanın rüyadan
SEMTEM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)