![]() |
#1 |
![]() Numan Kurtulmuş, Erbakan'ın, 28 Şubat sürecinde din adamlarına yemek vererek hata yaptığını iddia etti.
ÖZEL HABER www.MarmaraHaber.net TV8'de Candaş Tolga Işık'ın "Bunu Konuşalım" programında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın, 28 Şubat sürecinde din adamlarına yemek vererek hata yaptığını iddia etti. MİLLİ GAZETE BU KISMI GÖRMEDİ Programa İnternet sitesinde geniş yer veren Milli Gazete’nin görmezden geldiği bölümde, Milli Görüş lideri’nin siyasetteki duruşunu hiç sevmediğini ve Erbakan ile Kurtulmuş arasında ciddi farklar olduğunu söyleyen gazeteci Tolga Işık, Kurtulmuş’a “Sizden önceki Saadet Partisi ve Milli Görüş hareketi ile sizin aranızda ne fark var?” diye sordu. ”1970 LERİN SÖYLEMİNİ DEĞİŞTİRİYORUM” Türkiye de darbelerin siyasi gelenekleri yok ettiğini bunun yerine şartların oluşturduğu partilerin aldığını söyleyen Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Milli Görüş’ün 1970’lerde söylediği şeylerin bugünün dünyasında aynı üslupla söylenemeyeceğini ifade etti. Siyasi ekonomik ve dış sorunlar üzerinde Milli Görüş’ün artık yeni bir pencereden baktığının altını çizen Kurtulmuş ve Tolga ışık arasında şu konuşma geçti: ”ERBAKAN TARİKAT LİDERLERİNE YEMEK VEREREK GERGİNLİĞİ ARTIRDI” Tolga Işık: “ben size bunu sormadım, size daha açık söyleyeyim, siz başbakan olduğunuzda başbakanlık binasında tarikat liderleri iftar yemeği yiyebilecek mi? Asıl soru bu!” Numan Kurtulmuş: O dönemi (28 Şubat) kendi şartlarında değerlendirmek gerekiyor. Daha öncede verilmişti. Ama o gün başbakan Erbakan tarafından verildiği için Türkiye’de çok ciddi gerginliklere nende oldu. Daha doğrusu: var olan gerginlikleri daha fazla artırdı. Keşke o gergin dönem yaşanmasaydı ve keşke öyle bir yemek verilmemiş olsaydı” ”SAADET’E ERBAKAN MÜDAHALESİ YOK” Tolga Işık: “Erbakan’ın Saadet Partisi üzerinde bir vesayeti olduğu söyleniyor, siz ne düşünüyorsunuz?” Numan Kurtulmuş: “Erbakan’ın Türkiye için önemli bir siyasetçidir. Milli Görüş hareketine de ciddi katkısı olmuştur. Genel Başkan olduğum 16 aydan beri Sayın Erbakan, dolaylı yoldan dahi olsa bize herhangi bir telkinde bulunmamıştır.” ”ERBAKAN’IN İRAN SEYAHATİ BİZİ BAĞLAMAZ, ZATEN İÇERİĞİNİ BİLMİYORUZ” Tolga Işık: “Benim hatırladığım iki basın toplantısı var…” Numan Kurtulmuş: Erbakan’ın İran’a giderken yaptığı basın toplantısıdır ve o seyahat Erbakan’ın tamamen kendi kişisel seyahatidir. Zaten biz parti olarak o seyahattin Erbakan'ın kişisel seyahati olduğunu resmi olarak açıkladık. Bizim seyahatin içeriği hakkında herhangi bir bilgimiz yok” ![]() ![]() ![]() numan beyi partisi grub içerisindeki tabular yıkan tavrından ötürü tebrik ediyorum umarım onlardad ılımlılışma olur
![]() Konu Turâbi tarafından (01-31-2010 Saat 22:34 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hiç bir kul hatasız değildir hepimizn hataları olmuştur.Bizde çokkez forumda erbakan hocamızın hatalırını müzakere ettik konuştuk.Sn.Kurtulmuşun bunları içtenlikle cevaplaması ve kabullnmesi çok hoş gerçketen.
Ama forumdaki ilk faaliyetinizi bu konuyu açmakla yapmanız ve mesajın içerisindeki resimler beni düşünmeye sevk etti ve açıkçası hoşuma gitmedi.Konuyla resimlerin birbiriyle hiç alakası olmadığını gözlemlemekteyim |
|
![]() |
#3 |
![]() evet alaksı yok sadece genel tavrını vurgulamak içn ekledim numan beyin tauları yıkan ılımlı tavırları partisindeki sığ düşünceli kişilerin daha sevecen bir yaklaşım sergilemlerine vesile olur umarım
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bana o kadar masum gelmedi ama neyse buradaki resimlerdeki olaylar tabu yıkmak değil harama bakmaktır.Bu karelerle avunmak bize yakışmaz umarım bu resimler bir yanlışlık barındırıyordur.
|
|
![]() |
#5 |
![]() aynı şeylerin kırkta birini ak partili bir kardeşimiz söyleyince yeri göğü birbirine katıyorlar.
vay efendim amerikan uşağı onlarla anlaştılar ,nakör vefasızlar erbakan haşa eleştrlmez abdllah gül abd dış işleri kadın bakanıyla ile tokalaşınca ak partiyi karalama malzemesi oalrak kullanıyorlar burda daha ötesi var oladabilir gayetdoğal ama hiç değilse benzeri bir tavırı ak parti yapıncaki dinden çıkma cehennemlik etmeyegötüren tutumlarına son verirler. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Yok sadece bir konu paylaşma niyetindeyseniz resimleri kaldırıp öyle devam edin açtığınız konuyla resimlerin ve bu sözlerin birbiriyle hiç alakası yok |
||
![]() |
#7 |
![]() ne alakası var iki camia birbirine düşecekmiş ben ak parti adınamı açıyorum başlığı ikiside haber sitelerinden alıntı numan beyin genel ılımlı yapısını anlatıyor ikisini tek başlıkta açtım burda tebrik ediyorum ondan tek başlıkta açtım bu kadr basit.haberden ziyade tutumunu vurgalamak amacım ilgili başka bir ılımlı tavrını görseydim onuda eklerdim.
birde benzeri bir tavrı ak partiden biri yapınca ortalığı velveleye vermemeleri karalama kampanyası başlatmamaları için cevap niteliğinde olacak bi haber.durması onlarında hayrına eğer hatalı görüyorlarsa numan beyi susarlar yok görmüyorsalar aynı benzeri tutumları ak partiden biri yapınca yine susarlar. Konu Turâbi tarafından (01-31-2010 Saat 22:04 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
#9 |
![]() O dönemin için cuntanın ekmeğine yağ sürdü Erbakan bedelinide bu millet çok ağır ödedi.
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() tamam çok açık olan müstehcen resimleri kaldırdım artık bu üçünede açık dersen ne diyim sen tv de izlemiyondur.haber kanallarının çoğunda dini kanallarda çok daha açıkları çıkıyro reklamda vsair.
birde fıkhen sakıncası yok aslında senin kişisel tercihin numan hoca tokalaşmış canlı bizzat müşahade etmiş .sen silüetini yansımasını görmeye tahammül edemedin kardeş neyse kırmayayım seni çok açık olanları kaldırdım |
|
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
numan |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|