05-03-2009, 02:50 | #1 |
Kurtulmuş genel seçim için hedef koydu
Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, önümüzdeki seçimlerde iktidara alternatif bir parti olmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.
29 Mart yerel seçimlerinde partisinin Tavşanlı Belediye Başkanlığı'nı kazanmasının ardından ilçeye gelen Kurtulmuş, yerel seçimlerin ardandan çalışmaları ara vermeden devam edeceklerini, önümüzdeki seçimlere şimdiden hazırlanmaya başladıklarını kaydetti. Tavşanlı'da önce ilçe belediyesini ziyaret eden Numan Kurtulmuş, Saadet Partili Belediye Başkanı Mustafa Güler'i makamında ziyaret etti. Tavşanlı Belediyesi'nde Başkan Mustafa Güler tarafından kendisine çeşitli hediyeler ve plaket takdim edilen Kurtulmuş, ziyaret dolayısıyla sunulan şeref defterini imzaladı. Belediye hizmetlerinin hem çok zor, hem de çok kolay olduğunu kaydeden Kurtulmuş, halkın içinde olmanın halkın derdini birebir yaşamanın, halkla birlikte halkın sorunlarını bilerek sorunların daha rahat çözüleceğini ve yeni dönemde Tavşanlı'nın bölgenin parlayan yıldızı olacağını iddia etti. 29 mart seçimlerinde bütün partilerin birbirlerini belden aşağı vururken kendilerinin halkın sorunlarına çözüm aradığını söyleyen Kurtulmuş 'fark var' sloganıyla çıktıkları yolda halkın farkı görüğünü belirtti. Saadet Partisi'nin bundan sonra baraj sorununun olmadığına değinen Kurtulmuş, önümüzdeki seçimlerde iktidara alternatif parti olacaklarını dile getirdi. Belediye ziyaretinin ardından Tavşanlı Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap eden Kurtulmuş, Saadet Partisi'nin kazandığı ilçe belediyeleri arasında Tavşanlı'nın en yüksek oy oranıyla başkanını seçtiğini, bundan dolayı ilçe halkına ayrıca teşekkür ettiğini bildirdi. Geçtiğimiz yerel seçimlere oranla kazandıkları belediyeleri ikiye katladıklarını kaydeden Başkan Kurtulmuş, Saadet Partisi olarak Tavşanlı'da atılması gereken adımlar için Ankara'da üzerine düşen görevleri yapacaklarını ifade etti. (CİHAN)
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-03-2009, 12:14 | #2 |
Saadet partisi hakkında kötü bir söz söylememeye gayret ediyorum. ama şimdi buradaki düşünceleri gerçekten akıllara ziyan..
Yani alternatif olmak ne demek.. ya birinci parti olma hedefiniz vardır olursunuz ya da olamazsınız. ha ne olur. oylar paramparça olur. yine koalisyon hükümetleri ortaya çıkar. ülke adeta bir kaç başlı yönetilir. Bilmiyorum .. bu sözü ben mi yanlış anlıyorum acaba.. bana kalırsa başka bir izahı yok!.. |
|
05-03-2009, 13:27 | #3 |
Yanlış bir şey yok adam muhalefet partisi lideri elbet iktidara gelmek isteyecek By kıl gibi kendisinin 2. parti gösterecek hali yok ya :D:D
|
|
05-03-2009, 16:18 | #4 | |
Alıntı:
Numan hocanın dediği, Milletin şuan AK Partiyi Alternatifsiz görme durumunu değiştirmek, Yani Saadet partiside var dedirttirmek.. Ve bu haklı bir söylem.. Bu milletin 2 partisi var. Birisi Ak öbürü Saadet VESSELAM. |
||
05-03-2009, 16:25 | #5 | |
Alıntı:
Eğer bir parti sahaya çıkmışsa, hedefi sadece birinci parti olabilmektir. ben buradaki söyleme takıldığımı belirttim sadece. yani iş meclise girmekten ibaret değil..ama saadet partisi ben meclise gireyim de gerisi mühim değil havasında.. Malesef meclise girmek değil, güçlü bir çoğunluk ortaya koymak gerekiyor!.. |
||
05-04-2009, 19:27 | #6 | |
Alıntı:
Alternatif olmak demek, iktidar adayı olmak demek yani.. Pek takılcak bir ayrıntı değil.. Üzerinde uzun uzun konusmaya bile değmez |
||
05-05-2009, 01:24 | #7 |
üzerlerinde milli görüş gömleği var gayet iyi niyetli birisii bu seçimde barajı açacagını düşünüyorum.. SloGanlarıda Çok hoş olmuş Ya SaaDet Ya SeFaLeT
|
|
05-05-2009, 11:21 | #8 |
offf niye tartışılır ki bu konu her zaman ki gibi alacakları oy %2.5
|
|
05-05-2009, 11:48 | #9 |
|
|
05-05-2009, 13:34 | #10 |
|
|