AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-20-2010, 18:09   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Kurtulmuş : Olağan üstü kongrenin telaffuzu bile kötü

Olağan üstü kongrenin telaffuzu bile kötü
Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş olağanüstü kongrenin telaffuz edilmesinin bile derin çatlaklara neden olacağını söyledi.

Kurtulmuş, herkesin itidallı davranması gerektiğini belirterek, "Hukuk neyi gerektiriyorsa onu da yerine getiririz." dedi.

CİHAN

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-20-2010, 20:55   #2
Kullanıcı Adı
redyellow
Kesinlikle katılıyorum, şu an yeni bir kongreden bahsetmek saadete zarar verir. Seçimlerden sonra duruma göre düşünülebilir.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-20-2010, 21:37   #3
Kullanıcı Adı
zilzal
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kesinlikle katılıyorum, şu an yeni bir kongreden bahsetmek saadete zarar verir. Seçimlerden sonra duruma göre düşünülebilir.

AĞABEY BEN KATILMIYORUM.ŞİMDİ AMELİYAT OLUNMAZSA KANGRENE DÖNÜŞÜR.
zilzal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-21-2010, 10:49   #4
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
zilzal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
AĞABEY BEN KATILMIYORUM.ŞİMDİ AMELİYAT OLUNMAZSA KANGRENE DÖNÜŞÜR.
Ameliyat olması gereken bir durum olursa doğru tabi zamanında ameliyat olunmalıdır.

Ama ameliyata gerek yokken sıhhatli bir vucuda durup dururken zevk için ameliyat uygulanır mı?

Bence uygulanmaz, uygulanmamalı.
Alt 07-21-2010, 10:53   #5
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Abi görünüşe göre sıhhatli bir vucut yok gibi ama...
Alt 07-21-2010, 11:20   #6
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi görünüşe göre sıhhatli bir vucut yok gibi ama...
Böyle hem içten hem dıştan ha bire yumruklarsanız nasıl sıhhati bir vucut olabilir ki?

Saadet osmanlı gibi hem içten hem dıştan darbe yiyor
Alt 07-21-2010, 11:28   #7
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Alıntı:
barışcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın Arınç Sayın Erbakan ile görüşürken, partinin şu an aksaçlılar diye ifade edilen isimlerden birkaçı da vardır. Sayın Arınç, 30 yıldır partide hep birlikte azimle çaba gösterdiklerini anlattıktan sonra, hareketin bölünmek üzere olduğunu, her iki kanadın da ortak düşüncesinin, eğer kurulacak yeni partide görevin kendisine verilmesi durumunda arkadaşların iki ayrı parti kurmaktan vazgeçeceklerini, hareketin selameti, birlik ve bütünlüğü açısından bu ağır göreve sırf parti bölünmesin diye talip olduğunu söyler. Erbakan susar. Fakat yanındaki isimler hemen itiraz ederler.
Bunun üzerine Sayın Arınç, “Bana neden güvenmiyorsunuz Hocam” der.
Erbakan Hoca, sadece siyaset açısından değil, şirket hayatı, diplomasi vs. birçok açıdan bazı hususları anlamamızı sağlayan bir cevap verir: “Bülent Bey, güvenmek ayrı, görev vermek ayrı...” der.
Artık bilemiyoruz, Sayın Arınç’a neden görev vermedi veya neden güvenmedi?

Fakat Sayın Erbakan’ın güvenmediği o ekibe millet güvendi. O ekibin kurduğu parti 2 yerel, 2 genel, dört seçimden birinci çıktı. Ekibin önde gelen isimleri şimdi Çankaya, Meclis başkanlığı, başbakanlık gibi devletin zirvedeki koltuklarında oturuyorlar. Anketlere göre de hala alternatifsizler ve 1. sıradalar.

Sayın Erbakan ve çevresi şimdilerde de Sayın Kurtulmuş’a ve ekibine güvenmiyorlar ve adeta savaş açmış durumdalar. 9 yıl önceki tecrübe zihinlerinde canlı olan Saadetli delegeler ise, Sayın Erbakan’a “hayır” demenin siyaseten çok da kayıp olmadığı izleniminde.
Bakalım önümüzdeki günlerde neler göreceğiz? Yeni çıraklar eski ustaya yeniden, “artık yetiversin, elimizi tutma” diyecekler mi?
Aslında Sayın Arınç’ın Erbakan’a 9 yıl önceki sorusunu bugünlerde kendisine bir kez daha yöneltmek ve: “Sayın Kurtulmuş ve ekibine neden güveniyorsunuz, parti kongresini mahkeme koridorlarına neden düşürdünüz?” demek lazım.

Yazıyı burdan okuyabilirsiniz.?
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-21-2010, 11:38   #8
Kullanıcı Adı
redyellow
sayın Erbakan da Bülent Arınca demiş ki:

"Güvenmek ayrıdır, görev vermek ayrıdır"
Alt 07-21-2010, 12:30   #9
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Böyle hem içten hem dıştan ha bire yumruklarsanız nasıl sıhhati bir vucut olabilir ki?

Saadet osmanlı gibi hem içten hem dıştan darbe yiyor

Abi sizin bize atıklarınızın yanında bizimkisi ne ki hem bizim yöneticilerden tek kelime duydun mu yıpratacak ama sizinkiler son demlerine kadar iftirada dahil boş durmadılar...
Alt 07-21-2010, 12:40   #10
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi sizin bize atıklarınızın yanında bizimkisi ne ki hem bizim yöneticilerden tek kelime duydun mu yıpratacak ama sizinkiler son demlerine kadar iftirada dahil boş durmadılar...

İyi de ben sizin partiniz ile ilgili bi şey yazmadım ki sizin parti vuruyor felan da demedim, genel yazmıştım

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)