09-27-2010, 14:33 | #1 |
Kurtulmuş: Saadet Partisi'ni Beş Paralık Yaptılar
Kurtulmuş: Saadet Partisi'ni beş paralık yaptılar
Saadet Partisi'ne Erbakan Hoca ekibi tarafından kayyum atandırılması üzerine yeni oluşum çalışmalarını yürüten Numan Kurtulmuş bu sefer ağır konuştu. Necmettin Erbakan kanadını âdeta topa tuttu. Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, "Partiyi maalesef milletimiz nezdinde beş paralık hale getirenler, kongre salonundan beri bu kötü süreci yönetenlerdir. Kayyum kararıyla ilgili olarak da, bu kararı alanlar, “Aman ne büyük bir zafer kazandık.” falan zannetmesinler. Ne büyük bir mağlubiyet içerisinde olduklarını zaten çok yakın zamanda millet kendilerine gösterecektir." dedi. Kayyyum kararından sonra yeni bir siyasi oluşum için harekete geçen Saadet Partisi MYK üyeleri, il ve belediye başkanları ile Ankara'da istişare yapan Numan Kurtulmuş, nihai kararı açıklamadan önce STK'larla görüşmek üzere İstanbul'a hareket eden uçağa binmeden NTV'ye konuştu. BİR CEMAATİN, GRUBUN PARTİSİ OLAMAZ “Tam böyle parti düzlüğe çıkmış, kamuoyunda artık alternatif bir parti haline gelmişken, bu kadar plânlı bu kadar kötü niyetle karşı karşıya olmamız herkesi rahatsız ediyor, üzüyor. Parti sadece; herhangi bir grubun, bir hizbin, bir cemaatin, bir küçük kliğin partisi olamaz. Öyle olursa milletten karşılığını bulamaz.” diyen Numan Kurtulmuş, “Öyle miydi efendim?” sorusuna şöyle cevap verdi: “Bu hâle getirmek isteyenler var. Görüyorsunuz işte. Kongre sonrasındaki süreç bunu bu hâle getirmek isteyenleri çok açıkça ortaya koyuyor.” FATİH ERBAKAN'A: CEVAP VERMEYE DEĞMEZ Kurtulmuş, Fatih Erbakan’ın “Numan Bey’in tabanda bir karşılığı yoktur.” sözleri içinse, “Hiçbir şey demiyorum. Cevap vermem. Çünkü cevap vermeye bile değmeyecek bir sözdür. Ben baştan beri hiçbir arkadaşımızın, hiçbir bizden yaşı büyük olan ağabeyimizin bu süreçlerde söylediği söze cevap vermedim. Herkes ileride pişman olacağı bir sözü söylemekten kendisini alıkoysun.” MİLLET KENDİLERİNE GÖSTERECEK Bu şekilde olmasını kendilerinin istemediğini kaydeden Saadet Lideri Kurtulmuş, “İftar baskınlarını, kayyum tayinlerini, Önder Sav görüşmelerini, Sabih Kanadoğlu görüşmelerini bunları biz istemedik. Bu partiyi bölmek parçalamak değil, başından itibaren bütünleştirmek, büyütmek çabası içerisinde olduk. Biz baştan beri şunu söyledik: "Geri adım atmayacağız, kararlılığımızdan vazgeçmeyeceğiz; ama bizim elimizle kimseye zarar gelmeyecek." Bu şekilde hareket etmeye devam ediyoruz. Bu şekilde davranmayanlar çıkacak olan sonuçtan sorumlu olanlardır. Partiyi bu noktaya getirenler, partiyi maalesef milletimiz nezdinde beş paralık hale getirenler, işte kongre salonundan beri bu kötü süreci yönetenlerdir. Kayyum kararıyla ilgili olarak da, bu kararı alanlar, “Aman ne büyük bir zafer kazandık.” falan zannetmesinler. Ne büyük bir mağlubiyet içerisinde olduklarını zaten çok yakın zamanda millet kendilerine gösterecektir.” Haber 7 27.09.2010
Konu Cihannur tarafından (09-27-2010 Saat 16:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-27-2010, 14:36 | #2 |
Numan Bey çok ağır konuşmuş...
Yeni bir parti bu sürecin sonunda kesin gibi... Ama numan hocamı kurar erbakan hocamı kurar bilemeyiz... |
|
09-27-2010, 14:51 | #3 |
Aynen öyle yaptılar ne yazık ki...
|
|
09-27-2010, 14:54 | #4 | |
saadet tabanında abdullatif şener ismi tavan yapmış
bak mgf de nediyor bir arkadaşımız... Alıntı:
|
||
09-27-2010, 15:33 | #5 |
Numan Kurtulmuş'un NTV'ye verdiği röportajı aşağıdaki linkten ulaşabileceğiniz videodan seyredebilirsiniz.
http://video.ntvmsnbc.com/numan-kurt...portaji-2.html |
|
09-27-2010, 15:39 | #6 |
Sadet partisine liderlik edecek bir kişi göremiyorum...Kurtulmuşun vizyonunu kullanamadılar...hani Kurtulmuş adam değil desem yapılan figana bir anlam vereceğim ama sayın Kurtulmuş birçok milli görüşçüye ümit oldu...şimdi olayı bu safaya getirip Kurtulmuşu bu şekilde zora sokmak akıl harcı değil...halkı bunun analizini iyi yapacak...
Yalnız bu partide kalıp mücadele vermesine izin vermezler açacağı yeni bir partiylede arada kaynayıp gideceğini düşünüyorum...şahsi fikrim AK partiye geçip siyasi hayatına burda devam etmesi... |
|
09-27-2010, 15:51 | #7 | |
Alıntı:
|
||
09-27-2010, 15:56 | #8 |
bir yorum:
kurtulmuşun hocadan çektiğini baykal savdan çekmemiştir |
|
09-27-2010, 15:58 | #9 |
Neden sorun yaşansın Cihannur kardeşim...gelen adam farklı değerlere sahip tanımadıkları biri değil...kaldıki Ertuğrul Günay bizim partimizde bakanlık yapıyor bunu sorun etmeyen Numan Kurtulmuşun gelişini neden sorun etsin...
Bir milletvekili istifa ettimi DP,MHP yada başka partiden AK partiye geçiş yapıyorda Numan Kurtulmuş yapınca neden sorun olsun...kendisi anlaşılmayacak bir insan değil...kaldıki böyle bir şey olursa partimizin ileri gelenleriyle önceen bir görüşme yapılır diye düşünüyorum... |
|
09-27-2010, 16:03 | #10 | |
Alıntı:
Farketmez ama istifa etmemeli..sonuna kadar kongrede ADAY da olmalı ondan sonra..seçilemez ise yeni parti kurmalı..yoksa bıraktı gitti kaçtı olur dirayetsizlik olur..Erbakan da Ergenekon tayfaından elemanı oturtur o koltuğa Konu manifesto tarafından (09-27-2010 Saat 17:18 ) değiştirilmiştir.. |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|