09-23-2012, 13:10 | #1 |
Kurtulmuş'a hüngür hüngür ağlayan Hoca
AK Parti'ye katılan Numan Kurtulmuş'un, katılım töreninde, "telefonda hüngür hüngür ağladı" dediği "ortak hoca"nın kim olduğu belli oldu. Genel Başkanı olduğu HAS Parti'yi feshederek AK Parti'ye katılan Numan Kurtulmuş'a dün yeni partisinin rozeti takıldı. Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle AK Partili olan Kurtulmuş, Başbakan Erdoğan'dan sonra kürsüye çıktı. AK Parti'ye yeni Türkiye'nin inşası için geldiklerini söyleyen Kurtulmuş, bugün yeni bir dönem yaşandığını dile getirdi. "Milletin evlatları kazandığı bu mevziyi bir daha asla kaybetmeyecek. AK Parti'ye elimizi, ruhumuzu, bütün benliğimizi taşın altına koyarak bir nefer bir karınca gibi çalışmaya geldik" diye konuşan Kurtulmuş, daha sonra Başbakan Erdoğan'ın kendisine nasıl teklifte bulunduğunu anlattı: "2012 Temmuz'da sayın Başbakanımız bu talebi bize iletti. Bu bütünleşmeye destek veren, karşı çıkan herkesi saygıyla selamlıyorum. Milletin büyük bir çoğunluğu, aydın kesim, medya bu birleşmeyle ilgili olumlu kararlar verdi." Numan Kurtulmuş, bu birleşmeye ortak dostlarının olumlu tepkisini anlatırken de şunları söyledi: "Sayın Başbakanımız ve benim ortak hocamız olan bir büyüğümüz bu birleşmeyi duyunca telefonla aradı: 'Ben yıllardır bu birleşme için dua ediyordum' diyerek hüngür hüngür ağladı." Numan Kurtulmuş'un katılım töreninde sevinç gözyaşları döktüğünü söylediği ve "Erdoğan'la ortak hocamız" dediği ismin hadis alimi Mehmet Emin Saraç olduğu öğrenildi. ROTAHABER / ÖZEL
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-23-2012, 13:10 | #2 |
|
|
09-23-2012, 13:45 | #3 |
|
|
09-23-2012, 15:49 | #4 |
|