![]() |
#1 |
![]() Saadet'ten ayrıldıktan sonra bugün yeni partisinin ismini açıklayan Numan Kurtulmuş'un partisinin yeni logosu başka bir partinin logosuyla benzer çıktı. Logosu benzer olan parti ise adı ulusal kendi ulusalcı bir parti.
Numan Kurtulmuş, bugün düzenlediği toplantı ile partisinin ismini ve logosunu açıkladı. Ancak yeni partinin yarım güneşli logosu bir başka partinin, hem de ulusalcı bir partinin logosuyla nerdeyse birebir aynı. ULUSAL PARTİ İLE AYNI LOGO Atatürkçü parti girişimi adı altında uzun süredir çalışmalarını yürüten Gökçe Fırat öncülüğündeki hareket , geçtiğimiz Mart ayında Ulusal Parti adı altında kuruluşunu tamamlamış ve logosu ile ismini kamuoyuna açıklamıştı. Partinin çizgisi ise ulusalcı görüşler ve Atatürkçü çizgi olarak belirtilmişti. ![]() ![]() HALKIN SESİ PARTİSİ NEDEN AYNI LOGOYU ALDI? Numan Kurtulmuş'un partisinin adını ve görüşlerini açıkladığı bugünkü toplantıda, logo da tanıtıldı. Ancak logonun, adı dahi uulusalcı bir partinin logosuyla büyük benzerlik taşıması kafaları karıştırdı.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Has :||| be rıfat ağbii
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bunlarada benziyor :p
Hem rengini sevmedim ne o fener rengi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() offf...
tespite bak... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Güneş'in simgesini kullanmak ne zamandan beri ulusalcılık olmuş.
O zaman Güneş'e tapanlar da var. Bu durumda ne yorum yapılmalı? Bırakın Allah aşkına. Herkese "hayırlı olsun" demek yakışır. Numan Kurtulmuş'tan ümitliyim... İnşallah tez zamanda önemli başarılara imza atar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() akıncı 34 şu perez resmini çokmu sevdin neden o katili oraya resmediyorsun .yoksa mecliste konuşurken alkışlayanlardanmıyıdın..yoksa ne yapıyorsunuz ey milletin meclisi bu katili neden alkışlıyorsunuz diye çıkıştınmı.bu sevgi neden merak ettim..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
tayyip erdoğanın azarladığı pereze ne zaman baksam kaddafinin azarladığı erbakan aklıma geliyor... yok ben mecliste yoktum o zaman ya... ama 97 de mgkdaydım...Ülkenin muhafazakarlarının anasını ağlatan kararlar imzalanırken mürekkep dolduruyordum kalemlere... |
||
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() orhannnn, zorla kaşınıyon... |
||
![]() |
![]() |
#10 |
![]() o değilde bugün şok bişey keşfettim orhan reyiz...
güneş var gökyüzünde... bizim dünyada ulusalcı olmasın... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|