AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 11-01-2010, 14:33   #1
Kullanıcı Adı
orhan gündoğdu
Standart KURTULMUŞ'UN PARTİ LOGOSU ULUSALCI ÇIKTI
Saadet'ten ayrıldıktan sonra bugün yeni partisinin ismini açıklayan Numan Kurtulmuş'un partisinin yeni logosu başka bir partinin logosuyla benzer çıktı. Logosu benzer olan parti ise adı ulusal kendi ulusalcı bir parti.
Numan Kurtulmuş, bugün düzenlediği toplantı ile partisinin ismini ve logosunu açıkladı. Ancak yeni partinin yarım güneşli logosu bir başka partinin, hem de ulusalcı bir partinin logosuyla nerdeyse birebir aynı.
ULUSAL PARTİ İLE AYNI LOGO
Atatürkçü parti girişimi adı altında uzun süredir çalışmalarını yürüten Gökçe Fırat öncülüğündeki hareket , geçtiğimiz Mart ayında Ulusal Parti adı altında kuruluşunu tamamlamış ve logosu ile ismini kamuoyuna açıklamıştı. Partinin çizgisi ise ulusalcı görüşler ve Atatürkçü çizgi olarak belirtilmişti.

HALKIN SESİ PARTİSİ NEDEN AYNI LOGOYU ALDI?

Numan Kurtulmuş'un partisinin adını ve görüşlerini açıkladığı bugünkü toplantıda, logo da tanıtıldı. Ancak logonun, adı dahi uulusalcı bir partinin logosuyla büyük benzerlik taşıması kafaları karıştırdı.

orhan gündoğdu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-01-2010, 14:37   #2
Kullanıcı Adı
TYH
Has :||| be rıfat ağbii
Alt 11-01-2010, 14:51   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Bunlarada benziyor :p

Hem rengini sevmedim ne o fener rengi

Alt 11-01-2010, 14:53   #4
Kullanıcı Adı
İntifada
offf...
tespite bak...
Alt 11-01-2010, 14:53   #5
Kullanıcı Adı
Asi_isyankar
Güneş'in simgesini kullanmak ne zamandan beri ulusalcılık olmuş.
O zaman Güneş'e tapanlar da var. Bu durumda ne yorum yapılmalı?
Bırakın Allah aşkına. Herkese "hayırlı olsun" demek yakışır.
Numan Kurtulmuş'tan ümitliyim...
İnşallah tez zamanda önemli başarılara imza atar...
Asi_isyankar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-01-2010, 15:06   #6
Kullanıcı Adı
orhan gündoğdu
akıncı 34 şu perez resmini çokmu sevdin neden o katili oraya resmediyorsun .yoksa mecliste konuşurken alkışlayanlardanmıyıdın..yoksa ne yapıyorsunuz ey milletin meclisi bu katili neden alkışlıyorsunuz diye çıkıştınmı.bu sevgi neden merak ettim..
orhan gündoğdu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-01-2010, 15:08   #7
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
orhan gündoğdu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
akıncı 34 şu perez resmini çokmu sevdin neden o katili oraya resmediyorsun .yoksa mecliste konuşurken alkışlayanlardanmıyıdın..yoksa ne yapıyorsunuz ey milletin meclisi bu katili neden alkışlıyorsunuz diye çıkıştınmı.bu sevgi neden merak ettim..
aynen reis...
tayyip erdoğanın azarladığı pereze ne zaman baksam kaddafinin azarladığı erbakan aklıma geliyor...

yok ben mecliste yoktum o zaman ya...
ama 97 de mgkdaydım...Ülkenin muhafazakarlarının anasını ağlatan kararlar imzalanırken mürekkep dolduruyordum kalemlere...
Alt 11-01-2010, 16:52   #8
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aynen reis...
tayyip erdoğanın azarladığı pereze ne zaman baksam kaddafinin azarladığı erbakan aklıma geliyor...

ama 97 de mgkdaydım...Ülkenin muhafazakarlarının anasını ağlatan kararlar imzalanırken mürekkep dolduruyordum kalemlere...
cuk
Alt 11-01-2010, 16:56   #9
Kullanıcı Adı
unnamed
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aynen reis...

orhannnn, zorla kaşınıyon...
Alt 11-02-2010, 00:28   #10
Kullanıcı Adı
İntifada
o değilde bugün şok bişey keşfettim orhan reyiz...
güneş var gökyüzünde...
bizim dünyada ulusalcı olmasın...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)