AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 07-25-2011, 21:51   #1
Kullanıcı Adı
ALmi´
Standart Kütahyalı, NTV hakkında son noktayı koydu. -VİDEO-
Rasim Ozan Kütahyalı'dan NTV'ye Çok Sert Tepki...

Vay Cem Aydın Vay

Rasim Ozan Kütahyalı | TAKVİM

VAY CEM AYDIN VAY...
Geçenlerde eski NTV ekranında kimi isimlerin ve kimi programların tarafsızlık maskesi altında "Sinsi metodlarla Ergenekon propagandası" yaptığını yazmıştım hatırlarsınız... NTV'nin hükmi şahsiyetiyle ilgili bir derdim yoktu, tam aksine birazdan açıklayacağım gibi kanalın patronu Ferit Şahenk'in son 5 yıldaki tavrı yeni,özgür ve demokratik Türkiye'nin kurulması yönündeydi. Erman Yardelen'in de tavrı da aynı isabetli yöndeydi... Ama garip şekilde bana kişisel hakaretlerle dolu bir cevabı "kurumsal" bir başlık altında Cem Aydın verdi... NTV, ciddiyetiyle, saygınlığıyla ve seviyesiyle övünen bir kurum... Fakat Cem Aydın'ın bana verdiği cevap Demet Akalın'ın Hande Yener'e verdiği cevapları hatırlatan bir seviyede... Kurumsal ciddiyetten ve saygınlıktan bu kadar yoksun, bu kadar komik ve panik-atak bir açıklama beklemiyordum açıkçası. Fakat Cem Aydın'ın "toz şeker" almışçasına kimyası o kadar bozulmuş ki "Aman saygın ve seviyeli gözükelim"diye kasmaktan da vazgeçmiş... Bodoslama ruhunda olanı dışarı yansıtmış. Bu kimya bozulmasında
medyagundem.com sitesinin içeriden aldığı bilgilerle yaptığı NTV haberleri de epey etkili olmuş sanırım...
Cem Aydın'ın o açıklaması bir yandan paradokslarla dolu. Bir yandan eski NTV'nin özellikle kimi programlarda yediği haltların farkında Aydın... "Elbette biz de değişeceğiz" diyor. E ben de onu diyorum zaten. Cem Aydın'ın yönettiği anlayışın hem siyaset haberleri hem tartışma programları asla ve asla "tarafsız" değildi, çaktırmamaya çalışarak sinsi biçimde taraf tutuyordu.
Hatta arada coşuyor ve tutuklanacak Ergenekon terör sanıkları için "Abluka altına alındılar" başlığını kullanabiliyordu. AK Parti milletvekili Şamil Tayyar, "NTV, Ergenekon'un dalga boyunda yayın yapanların kanalı oldu" derken haksız değildi...
Öte yandan NTV "tarafsız" olmak zorunda da değil,zaten "tarafsızlık" denilen şey büyük bir palavradır.
Herkesin bir tarafı vardır... Eski NTV, tarafını açık koysaydı bugün çok daha saygın ve kıymetli bir kanal olurdu. O zaman toplumun önemli bir kısmı da NTV'ye ve "Mağdurum" diyen NTV elemanlarına gerçekten sahip çıkardı, yanında olurdu. Oysa şimdi NTV'de olanlarla ne CHP'liler, ne MHP'liler, ne AK Parti'liler hiç ilgilenmiyor, mağdur pozuna giren steril NTV yüzlerini de hiç kimse samimi bulmuyor. Ancak eski medyadaki ahbap-çavuş ilişkileri gereği çok gürültü çıkarıyorlar o kadar. O gürültü de toplumda karşılığını bulmuyor. Tarafını açık belli etmiş CHP'li sosyalist yazar Enver Aysever'inSKYTURK'ten kovulmasıyla toplum çok daha fazla ilgili.
Fakat Enver'in ahbap-çavuş ilişkileri olmadığı için bu kovulma olayıyla da eski medya hiç ilgilenmiyor.
Ancak Aysever'le zıt görüşte olan bizler bu haksızlığa karşı sesimizi çıkarıyoruz, dahası tarafını net belli etmiş Enver Aysever'in hayatında bir kere bile NTV'ye davet edilmediğini not edelim... Cem Aydın,toplumsal temsil kabiliyeti yüzde 1 bile olmayan, toplumun hiçbir kesimi tarafından sevilmeyen ama ahbapçavuş ilişkileriyle haksız kazançlar elde eden steril ve hijyenik ekran yüzlerinden memnun çünkü. Ne gerek var Enver Aysever gibi toplumun yüzde 25'inin çok sevdiği isimlere.
Muhtemelen Enver gibiler kanala adım atmasın diye iç toplantılarda "Aman Başbakan kızar, Aysever hükümete net tavır alan adam" diyerek uydurma bahane buluyorlardır.
Banu Güven, aslında mektubunda bunu itiraf ediyor. Kendi ahbap-çavuş düzenlerini sürdürmek için "Başbakan baskısı"nı yalan bahane olarak sürdürmek istiyorlar.
Güven'in mektubundan anlaşılan bu...

Video:

http://www.haber5.com/ntv-hakkinda-son-noktayi-koydu-video-haberi-140533.aw

ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-25-2011, 22:14   #2
Kullanıcı Adı
HaArP
Ntv Amerikan Stratejisinin aynalarından biridir... Ergekonu bazen Hükümeti bazende Cia destekli Ajanları organize eder... Medyada ayna vazifesi görür...!

Cnbc, Ntv, Cnn Türk aynı aktivasyon sınıfındadırlar...!
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)