11-08-2007, 19:12 | #1 |
Kuzey Irak Operasyonu
Ya arkadaslar simdi belki Öz Elestitrimlerden Dolayi AKP li olmadigim söylenecek amma elestirimi baska siteler yerine kendi Sitemde yapmayi tersih ederim
simdi gelelelim konumuza 13 Askerimiz Amerikanin Destegi ile Türkiyeye Bas kaldiran Teroristler tarafindan Sehit edildi ve bu olaydan sonra Sesli Savunmayla Teskere Büyük Sogunluk ile TBMM gecti ve Liderimi Sabir Tasi Tasti gibi sözler ile Amerika ya Isyan edercesine Haykirdi ve Hasimi Türkiye ye geldi ve giderken istedigimizi aldik dedi ondan sonra Rice 3< Gün Mühlet istedi ve ne oldu o mühlet 5 kasima kadar uzadi neymis Bush ile görüsüldükten sonra karar verilecekmis eee ne karari alindi Amerika nin istihbarati ile Dag daki Maymunlara karsi Mücadele edilecekmis gülünc amma gercek düsünce nise kurt Koyunlari koruyacak amerika o kurt degilmi bizler ise masum Kuzu lar degilmiyiz tekr gülünc ve bu beraberlik ne kadar saglikli olabilir ?, bunun karsiligi ne olacaktir yarin Amerika demiyecekmi hadi Müddefikimiz simdi sira sizde buyrun ben Irana karsi Savas gidiyorum gelin Müddefikimiz demeyecekmi ?
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-08-2007, 19:34 | #2 |
Kuzey Irak Operasyonu
evet ya bende bunu düşünmüştüm.. birde şu olay var şimdi abd bizim vuracağımız yerleri gösterecek ya gider halkın içinden çoluk çocuklu yerleri gösterip de bunlar teröristleri besliyorlar derse bizde bunlara savaş açarsak bunun günahı kimin olacak..
|
|
11-08-2007, 20:56 | #3 | |
Kuzey Irak Operasyonu
Alıntı:
saygilarim ile |
||
11-08-2007, 21:06 | #4 |
Kuzey Irak Operasyonu
Eğer biz Amerika'yı beklemeye devam edip kendimizi ilgilendiren konularda kararımızı kendimiz veremezsek bu bizim aleyhimize dönüşebilir.
Yarı yolda kalabiliriz. Amerika'ya güvenmenin doğru birşey olduğunu inanmıyorum. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|