![]() |
#1 |
![]() SON DERGİSİNDE ABDULLAH GÜL'ÜN EŞİNE YAPTIKLARI TERBİYESİZLİK BAŞI ÖRTÜLÜ BÜTÜN HANIMLARA YAPILMIŞTIR....
BUNU PROTESTO EDİYORUM..... KARİKATÜRÜ EKLEMEK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ BÖYLE DE OLSA ONLARA HİZMET ETMEYECEĞİM...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() destekliyorum seni >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() >
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() dergiyi kınıyorum ve protesto ediyorum >
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bu leman hep böyle zaten seçim bittiğinde de Baykal Rodos'a diye kapak yapmıştı.Şimdi ise Hayrunisa GÜL'e daadnıyor.Kendisini ne sanıyorsa.Basın özgürlüğü bu değildir. >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bende protesto ediorum..lütfen bu leman dergisini alıp onlara katkıda bulunmayalım...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Onu çizen şeref yoksunu kendi yakınlarından biri bu şekilde kapak yapılsa ne der ..
BAŞBAKAN'IN BEKİR COŞKUN İÇİN SÖYLEDİĞİ VE KELİMESİNE İMZAMI KOYABİLECEĞİM SÖZLERİNİ HAKARET KABUL EDİP TAHAMMÜLSÜZ DEDİLER... BU ÜLKEYİ YILLARCA KAYNAKLARINI KEMİRDİLER,,, HEP ÜSTTEN BAKTILAR ŞİMDİ OLDUĞU GİBİ. AMAÇ LAİKLİK FALAN DEĞİL BİR YETKİ DEVRİ YALANCI DEMOKRASİ DEĞİL GERÇEK HALK DEVRİMİ BU... İNAÇLARA SAYGI GÖSTERCEKLER NASIL BİZ ONLARIN ATEİSTLİĞİNE SABREDİYORSAK... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
ARKADAŞIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ PAYLAŞIMLARIN İÇİN...İZMİRİN NERESİNDESİNİZ ACABA? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|