![]() |
#1 |
![]() Düzenlenen şiir yarışmasındaki birinciliğine rağmen, başörtülü olduğu gerekçesiyle kürsüden aşağıya indirilen İHL'li Tevhide Kütük'e Leman'dan tam sayfa destek.
Adana'nın Kozan ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen şiir yarışmasında kazandığı birinciliğe rağmen, başörtülü olduğu gerekçesiyle kürsüden aşağıya indirilen İmam Hatip Lisesi öğrencisi Tevhide Kütük'e aykırı ve sansayonel karikatürlerin dergisi Leman'dan destek geldi. Bir Genç Kızın Gözyaşları" manşetiyle verilen karikatürde, yaşanan dram ise şöyle aktarılmış: "Adana'nın Kozan ilçesinde başörtülü İmam Hatip Lisesi Öğrencisi, ödülünü almak için çıktığı kürsüden indirildi. İlçenin kompozisyon yarışmasını İHL'li 11-C öğrencisi Tevhide Küçük birincilikle kazanmıştı. Ödülünü almak için kürsüye çıktı. Ancak Garnizaon Komutanı ve Kaymakam'ın "indirin onu" tepkisi üzerine İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından kürüsden alaşağı edildi." ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu LEMAN dergisi de kusura bakmasın ama ne yapacağı belli olmuyor.Geçen sayıda bu dergi Abdullah Gül'ü eleştirmişti.Seçim döneminde AKPARTİ'yi övmüş deniz baykal'ı topa tutmuştu.Şimdi de böyle bir manşet
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ya bu konuya ne yazsam ayıp olur......ama zaten ne yapacağı anlaşılmayandan korkacaksın
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ben bunların herhengı bır seye destek veya kostek oldugunu bellı bır karakterlerının oldugunu sanmıyorum..amacları malzeme bulmak ve bunu buluncada kullanıyorlar...ardındakılerı dusunmeden...
ben bu karıkaturude cok guzel bulmadım acıkcası..dusunsenıze kızcagızın gururu yeterınce kırılmısken bır de ustune karıkaturu yapılıyor ben olsam kızardım.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
bunların amaçları sadee malzeme bulmak... bir partiye destek veya köstek olmak değil.. çünkü ne yaptıkları ne zaman kimi destekledikleri belli olmuyor.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() burda açıkca mesaj veriliyor, bunun neresi destek Allah aşkına... >
![]() leman dergisinin samimiyetine kesinlikle güvenmem... bu zamana kadar hiç bir desteğini görmediğimiz gibi bu saatten sonra gelecek destekleride onların olsun.. ayrıca karikatürde destek değil aşağılama var |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|