AK Gençliğin Buluşma Noktası
Darbeler ve Darbe Girişimleri Darbeler ve darbe girişimleri hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-06-2009, 15:38   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Levent Ersöz'ün tahliyesi istendi

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında tutuklanan ve halen hastanede tedavi gören emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün tahliyesi istendi.



Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne gelen Ersöz'ün avukatı Ali Rıza Dizdar tarafından İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sunulan dilekçede, Levent Ersöz'ün hastanede ifadesinin alınması yönünde savcılığa müracaat edilmesine rağmen ifadesinin alınmadığı ve dilekçeye bir cevap verilmediği belirtildi.
Daha önce mevcut hastane raporlarının Adli Tıp Kurumu'na gönderilmesinin savcılıktan istendiği ve tutuklamanın geri alınmasının talep edildiği belirtilen dilekçede, ''Savcı Zekeriya Öz'ün raporlara inanmadığını, Ersöz'ün sağlıklı olduğunu söylediği'' savunuldu.
Ersöz'ün birkaç hastaneye sevk edildikten sonra GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi'ne yatırıldığı belirtilen dilekçede, ''Hastaneye yatan müvekkilim ile ilgili yapılan tedavi sırasında sayın savcımızın istemiyle sevk yapan doktorlar hakkında kınama cezaları verilmiş ise de Türk Tabipleri Birliği bu cezayı kabul etmemiş, ayrıntılı bir bildiri yayınlamıştır. İstanbul Barosu da bu konuda baştan beri hassasiyetini göstermiştir'' denildi.
Dilekçede, söz konusu gelişmeler üzerine Ersöz'de depresif bozukluk ve bilinç yitimi başgöstediği savunularak, ''ikinci iddianame içeriğinin boş olduğu, iddianamede Ersöz'ün suçunun olmadığı, tutukluluğunun bir tedbir olduğu ve bu nedenlerle tahliye talep edildiği'' belirtildi.
Levent Ersöz'ün, Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkındaki Kanun'un 16. maddesi uyarınca tahliye edilmesi gerektiği ileri sürülen dilekçede, GATA'dan alınan sağlık raporlarına ilişkin şu ifadeler yer aldı:
''GATA'nın raporunda belirtildiği üzere müvekkil çok ciddi rahatsız ve ölümcül bir baktariyel durumla da karşı karşıyadır. Prostat ameliyatı ile tüm vücuduna yayılmakta olan bu bakteri nedeniyle sürekli oksijen çadırında bulundurulmakta ve sürekli cerahat ameliyatları seri halde yapılmakta, başında 24 saat akademik kariyerli öğretim üyeleri nöbet tutmaktadır. Bu raporlardan sayın savcılığın haberi vardır. Bu rapor Adli Tıp Kurumu'nca onaylanacaktır. Yarın geç olursa bunun sorumluluğunu mahkemenizin üstleneceğini savunma makamı olarak söylemek zorundayım.
Müvekkilim çok uzun bir süre hastanede kalacaktır. Hastalığı çok ağır ve ölümcüldür. Bu rapordaki psikiyatri raporu ile müvekkilimin tahliyesini istiyorum.''
Dizdar, adliye çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada da dilekçeyle birlikte GATA'dan aldığı sağlık raporlarını da mahkemeye ek olarak sunduğunu kaydetti.
''Raporların değerlendirilip Ersöz'ün adil yargılanması için tahliye edilmesi talebinde bulunduğunu'' söyleyen Dizdar, ikinci iddianameyle ilgili de ''Baktığım zaman, tek kelimeyle 1001 gece masalları'' dedi.


AA

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-06-2009, 15:55   #2
Kullanıcı Adı
redyellow
Standart
olur mu canım daha karpuz kesecektik

Yurt dışına kaçan, sahte pasaportla ülkeye girmeye kalkacak kadar aşağılara düşen bir kişi hiç utanmadan nasıl tahliye ister anlamak mümkün değil.

bu salınırsa ergenekon davası kapatılıp, herkesin kendi yoluna gitmesi gerekir.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım