|
![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar okul nedeni ile Edirnedeyim chp kalelerinden birisi bilirsiniz, arklarla tv ye bakıyoz birşey bulamayınca olacak o kadarı actık fox tv de.
Her skecinden Akpartiye hakaret suclama, ve Atatürkü kullanma yok türkan anne felan yok vatanı satanlar yani ağzım acık izledim bu adamda hiçmi korku yok yada bu ülkede hersey srbestmi? Medya özgürde devlet tokat oğlanımı? Neden bütün kanallar böle yana yana akpartiye saldırıyo? Foxun bu adileri yayınlamakda amacı ne? Levent kırca kimin yalakalığını yapıyo? Yılların tiyatrocuları böyle siyaset için yalakalık yapacaksa lanet olsun böyle medyayada böyle sanatcılada..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Sol partiden girdiği belediye başkanlığı adaylığı hezimetle sonuçlanan çakma oyuncu Levent Kırca,son zamanlarda ekranlara yeniden dönen olacak o kadar ile iyice saçmalamaya başlamış!Milletin yararına herhangi bir proje üretilmeyen programda,kısır döngü ve klişe ideolojik düşüncelere yer verilmektedir.Artık kimsenin kale bile almadığı bu tür şahıs ve programlar yok olmaya mahkum olacaklardır!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Edirneliyim sıkıntını anlıyorum. zaten ben orada Ak Partiliyim dediğim andan itibaren hadef tahtasında oluyorum. Ne irticacılığımız kalıyor, ne yobazlığımız, ne de vs..
bu arada hamdi sedefçi ne yüzle insan arasında gezebiliyor hala orada ? yediği naneler bir değil bini geçti 1- Edirnede yıllardır taş üstüne taş konulmadı bir çivi çakılmadı 2- heryeri çiçeklerle donatmakla iş yürümüyor. çiçek hamdi. 3- Bir zamanların serhad şehri edirne şimdi ise çukur şehri ve çöp şehri haline geldi. 4- bir zamanlar osmanlı da övünç kaynağımız Edirne, şimdi birahaneleri ve aşırı serbest gençliği + fuhuş, uyuşturucu, kumar gibi bataklar yüzünden utanç kaynağı haline gelmiştir. 5- Edirnede çöp kokusundan yolda gezmek imkansızdır. 6- Eğer altınızda çok pahalı ve lüks bir araba varsa sakın ha Edirneye gitmeyin derim. Yollar çukur içinde belediye uyuyo. Halk yıllardır olan bitene seyirci. Benim anlamadığım olay ise hamdi sedefçinin halk ne olduğunu bildiği halde nasıl %70 e yakın bir oyla seçildi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() Yada salacan şehre 10000 polis dizginleri ele alcan bu kadar serbestlik olmaz olursada böle olur... Hey güzelim malatya meger ne kral memleketmiş ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ancak aptal bir oyuncu bu tür oyunlar oynar yetmiş milyonun karşısında.Türkiye'nin yarısına yakını AK Parti'ye oy vermiş insanlar ve gelipte nüfusun yarısına hakaret edersen ancak bir aptallık olur bir oyuncu içiin.
Bu kadar söylüyorum. ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Levent kırcanın huyudur.
Kendisi zaten solcu, turgut özal varken onu eleştirirdi demirel varken demireli onun huyu eleştirmektir, önemsememek gerekir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Levent Kırcaya gelince niyeti eğer kin ve nefret kazanmaksa istediğini alacaktır!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Çok gereksiz bir program zaten yaşlanmış zar zor hareket ediyor.
Yaşından utan bari adam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|