|
06-17-2011, 20:37 | #1 |
Levent Kırca'nın Seçim İtirafı: Morardık
Levent Kırca'nın seçim itirafı: Morardık
Seçim sonuçları açıklandı. Köşe yazarları, yorumlarını yazdılar. Aydınlık Gazetesi'nde yazan Levent Kırca da seçim gecesi yaşadığı hissiyatı ilginç bir itirafla orta yere döktü. Kırca'nın köşesinde yazdıkları şöyle: YÜZÜMÜZ MORARDI! ATATÜRK'ÜN RESMİNE BAKAMADIM "Seçim sonuçlarının ilan edilmeye başlandığı ilk yarım saat içinde durum aşağı yukarı anlaşılıyor, suratlarımız düşüyor ve yüzümüzde hafif bir morarma oluyor. Anlıyoruz ki Türkiye ameliyat masasında kalmış. "Çok yazık" diyorum kendi kendime... Çıkan sonuca bak... Yazıklar olsun! Yazıklar olsun bize! Demek ki yeteri kadar koruyamıyoruz bize emanet edilen Cumhuriyeti. Duvarımda Atatürk resmi asılı. Başımı kaldırıp bakamıyorum yüzüne mahcubiyetten. " Kaynak: http://www.haber7.com/haber/20110616...i-Morardik.php Haber 7 16.01.2011
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-17-2011, 23:21 | #2 |
Allah beterinden saklasın...
|
|
06-17-2011, 23:37 | #3 |
Bu nasıl bir ideoloji dinidir ki bu denli bağlılık..ilginç..
Cehalet mi desem yoksa samimi bir inanç mı..Din midir afyon yoksa bu ideoloji mi? Ben oyumun "boşa" gideceğini bile bile tkpye oy verdim.Ancak milletin tercihi budur.Yanlış olsa da budur.Saygı duyacaksın.İtiraz etmeyeceksin.İdeolojini din haline getirmeyeceksin.Yoksa böyle komik duruma düşersin. Atanın resmine bakamıyormuş.. Komediyi bilmeyen büyük komedyenimiz komik duruma düşmüş.. Bu daha da ilginç.. |
|
06-18-2011, 08:47 | #4 |
Seçim günü de dahil,seçim öncesi günlerde oy koparabilmek için binbir dalaverelik yapıp,hani az ahlaksızlık olsa içlerinde,sırf oy koparabilmek için ibnelerle yatağa girmeyi dahi göze alabilecek bir (bu kesim,veya ötekiler) kesim,seçimden sonra hakaretlere aynen devam ediyor elbet.
Onların kanı yeşil. Ülke tv de 'sorsan gündem' adlı programa geçen bakıyordum,sokakta millete soru soruyor muhabir seçim sonuçlarıyla ilgili,bir 'karı',bunamış demez mi 'koyun bunlar' ? Koyduk. Eee nede olsa görüş,anlam farkımız var. Onlar 'koyun'u başka manada söylüyor,bizde başka manada anlıyoruz. Aksi halde aynı partiye oy verirdik. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|