|
![]() |
#1 |
![]() Leyâl Gece gece içinde, Çıkmaz sokaklardayım. Kaybettim ben şems’imi, Bir garip bahardayım. Yıllar yılı gezdim de, Bir tebessüm aradım. Şimdi ben bu diyarda, Yorgun bir hazandayım... Hüzne bulandı gönlüm, Leyâl içinde kaldım. Kaldırınca yüzümü, Nücûma varamadım. Gül koymuştum adını, Oysa koklayamadım. Ne zaman hatırlasam Utandım, ağlamadım. Yüreğim yorgun argın, Sabahı beklemede. Oysa bir ses diyor ki; Bu bekleyiş beyhûde. Arzuladım gülistan, Baktım ki hep târumar. Pencereye koştum ki; Leyâl içinde leyâl… Abdullah Kalaycı
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Gece gece içinde,
Çıkmaz sokaklardayım. Kaybettim ben şems’imi, Bir garip bahardayım. çok güzel bir şiir bu emeğinize sağlık. + |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Teşekkür ederim.Okuyan gözlere sağlık..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Yüreğim yorgun argın,
Sabahı beklemede. Oysa bir ses diyor ki; Bu bekleyiş beyhûde. ![]() ![]() Paylaşım için teşekkürler leyal ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() yine leyal ve yine şiir
![]() bana göre insan hayatında 5 çeşit kültür anlayışı vardır 1- yaşam kültürü 2- din kültürü 3- yemek kültürü 4- fotoğraf kültürü 5- şiir kültürü |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() Teşekkür ederim.. Şiir başka bambaşka bişey.. Bazan 2 satırda sayfalarca anlatılacak bir şeyi bulabilirsiniz.. Gün gelir o satırlarda kendinizi.. Güzel düşüncelerinizi güzel bakışınıza borçluyum .. Rabbim sizden razı olsun. Sağolasınız.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Cok güzel ve akıcı olmuş kardeşim ne güzel ugrasların var tebrikler
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Yüreğim yorgun argın,
Sabahı beklemede. Oysa bir ses diyor ki; Bu bekleyiş beyhûde. çok güzel bir şiir ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|