![]() |
#1 |
![]() Düşerken duramazsın, susarken anlatamazsın Belki de.. Ne bileyim ben.. Uzaksan duyamazsın, bıraksan bulamazsın Nerdeyim... Biliyorum ben.. Yalan... Ne diyorsam ne duyduysam hep yalan Yalan... Kim ne dediyse, ne duyduysam yalan. Duramaz ki yanan, bulamaz ki arar Duruyorum ben... Yalan... Ne diyorsam ne duyduysam hep yalan Yalan... Kim ne dediyse, ne duyduysam yalan. Bilirsen unutamazsın, aşikârı saklayamazsın Kimdeyim, arıyorum ben. Sorarsan açamazsın, kurursan damlayamazsın. Belki de... Kuruyorum ben.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() güzel olmuş...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Böyle bitti dizi hacı.
Hüzünlü bitirdiler. İsmail'in durumu da kötüymüş be hacı. Dizi mizi ama koyuyor ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() la sezon finalimi yaptılar
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Günaydın
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() hadi be...
ağa bilgisayarsızım napayım ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Çok güzel olmuş be hacı.
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Gerçekten beğenerek izlediğim bir diziydi...
Hele İsmail'in durumu gerçekten çok hüzünlendirdi beni. annesinin sebepsiz evi terkedişi ve babasını hastalıktan ölürken başka bir aileye evlatlık verirken söylediği söz.. "Bekle beni İsmail.. gemiye binip gelecem.." Ve İsmail'in tüm gemilere bakıp yıllarca babasını beklemesi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() durup durup dinliyorum..
ne kötü oldum ya.... |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() İsmail babasının gelmiceni biliyor,zaten Mecnun o sözü söylemesine de şaşırıyor ama bekliyor adam bir ümit.Sanki ümidi bitse yaşayamıcakmış gibi bir izlenim bıraktılar.Bazıları hayallerle ümitlerle yaşıyor böyle işte.
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|