AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 03-28-2009, 18:13   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Liderler oylarını nerede kullanacak
Cumhurbaşkanı Gül, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ Ankara'da, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ise İstanbul'da oy kullanacak.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, oyunu ikamet ettiği Dışişleri Konutu'nun yanında bulunan Çankaya İlköğretim Okulu'nda kullanacak.
Başbakan Erdoğan ise İstanbul'da Üsküdar Burhaniye İlköğretim Okulu'nda oy kullanacak. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal Beytepe'deki Ayten-Şaban Diri İlköğretim Okulu'nda, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise Anıttepe İlköğretim Okulu'nda oy verecek.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ da Cumhurbaşkanı Gül'ün oy kullanacağı Çankaya İlköğretim Okulu'nda oy verecek. DSP Genel Başkanı Zeki Sezer Türk Konut-2 İlköğretim Okulu'nda, ANAP Genel Başkanı Salih Uzun Çankaya Lisesi 1102 numaralı sandıkta, SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş da oyunu Saat 11.00'de İstanbul-Fatih’te, Zeyrek Mahallesi(eski adı Sinanağa Mahallesi)’ndeki 29 Mayıs İlköğretim Okulu'nda bulunan 1342 no'lu sandıkta kullanacak.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Çankaya Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu'nda, CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Karayalçın Çankaya Lisesi'nde, MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş ise Aydınlıkevler Ticaret Meslek Lisesi'nde oy verecek.
9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in saat 11.00'de Kavaklıdere İlköğretim Okulu'nda 2066 numaralı sandıkta oy kullanacağı bildirildi.
(ANKA)

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-28-2009, 19:26   #2
Kullanıcı Adı
Beyazgülüm
Hayırlısı olsun Türkiyemiz için..HeyecanLandım ben şimdiden
Beyazgülüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)