![]() |
#1 |
![]() Aha! parayı buldum abi _o benim kaybettiğim len geri ver _ Hadi ordan! atma abi! bunu daha yeni keşfettim ben... .................................................. .................................................. ....... _ sayın lidya halkı uzun süren çalışmalarımız sonucunda söz verdiğimiz gibi parayı bulduk HALK: peki ne işe yarayacak kralım _Artık herşey paralı olacak yol, su, elektrik ekmek vs vs .. _Kraaaal kendini linç ettirme! .................................................. .... .................................................. .. _Abi benim canım sıkıldı hadi bişeyler bulalım. _ne bulcaz ki? _ne bilim abi parayı bulalım mesela _be git işine! parayı kim kaybetmişte biz bulcaaz ... _Allah rızası için bi ekmek parası _para mı o neyy? _ya! bırak gözünün yağını yiyim ayak yapma dün para diye bişeyy bulmuzsunuz ya! _ __________________ _olm parayı buldum _o ne bea? _ güzel bir soru... .................................................. ....................................... _Parayı bulduuuummmmmmmm _dan dan dan... _niye vurdun adamı yahu _parayı almak için __________________ _Abi parayı buldum. _Sahte len! o para,seni kandırmışlar .................................................. ........................................ _BULDUUUUM PARAYI BULDUUUUUM _VALLAHİ BENDE DÜŞÜNMÜŞTÜM __________________
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|