AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 04-16-2009, 17:18   #1
Kullanıcı Adı
ultrAstribun
Standart Lincoln'e arkadaşlarından uyarı!

Lincoln'e arkadaşlarından uyarı!
Galatasaraylı futbolcular, Sambacı’yı kenara çekip uyarılarda bulundu. Star Gazetesi'nin 16 Nisan 2009 tarihli Harun MUSLU'nun haberine göre, Cim-Bom’un önceki günkü idmanında Brezilyalı yıldız adeta sorguya çekildi. ‘Koşmuyorsun, çalışmıyorsun!.. Sen sorun çıkardıkça cezasını hepimiz çekiyoruz. Artık yeter’ ikazına Lincoln ‘Dizim ağrıdığı için verimli olamıyorum’ karşılığını verip kendini savundu

14 Nisan Salı... Saat 17.00

Lincoln için sonunda Galatasaraylı futbolcular da harekete geçti... Sarı-kırmızılı takımın sürekli problem çıkartan Brezilyalı oyuncusu, yaptığı disiplinsiz hareketler sonrasında hep yönetim ve teknik heyet tarafından uyarılmıştı. Ancak bu defa takım toplu olarak sert bir ikazda bulundu.. Salı akşam yapılan idmandan önce sarı-kırmızılı futbolcular Sambacı’yı bir kenara çekip verip veriştirdiler... .

Artık yeter!

Bu ilginç toplantıda futbolcular Lincoln’e tek tek görüşlerini ilettiler.Yapılan uyarılar ise şöyleydi: ‘Oynamıyorsun, koşmuyorsun, çalışmıyorsun. Önümüzde oynanacak daha 7 maç var. Şampiyonluk için henüz bir şey bitmedi. Sen sorun çıkardıkça, bir şekilde bu takımın üzerine baskı olarak geliyor. Artık yeter!..’

Bahanesi diz ağrısı

Lincoln ise takım arkadaşlarından gelen bu uyarıları sessizce dinledi, söylenenler için yorum yapmadı. Brezilyalı sadece, ‘Tamam ne demek istediğinizi anladım. Ancak şunu da bilinki dizimde ağrı var ve bu beni olumsuz etkiliyor. Tam randımanlı çalışamıyorum. Yoksa ben de elbetteki oynamak istiyorum’ ifadesini kullandı.

Kaynak: Star Gazetesi

ultrAstribun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
lincoln'e uyarı!

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)