![]() |
#1 |
![]() Lincoln'e tarihi ceza
Takımımızın kayıp yıldızı Cassio Lincoln’e tarihi ceza... Haber vermeden tatilini uzatan ve ülkesi Brezilya’dan dönüşü rötar yapan tecrübeli oyuncunun bu tavrı, takım arkadaşlarının bile sinirini bozarken, yönetimimiz de Lincoln’e tarihte görülmemiş ağır bir fatura kesme kararı aldı ve rakamı da belirledi: 150 bin Euro. Başkanımız Adnan Polat başta olmak üzere Galatasaray Yönetimi’ni kızdıran sambacı, 25 Haziran’da dönmeyince kendisini ağır faturayla baş başa bulacak. Yönetim, "Takımın huzurunu kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz" mesajı taşıyan tarihi cezayı ise Cassio Lincoln’den savunma almadan hemen kesti. Sarı kırmızılı takımın 10 numarasına kesilen fatura Galatasaray’da profesyonel olarak forma giyen genç futbolcular, Fırat Kocaoğlu, Mehmet Güven, Uğur Uçar, Serkan Çalık, Aydın Yılmaz ve Çağrı Yarkın’ın (maç başı ücretler hariç) garanti para olarak aldıkları yıllık ücretlerini de sollamış oldu. Perşembe günü idmana çıkacak ’Çifte standart olmayacak. Cezası ne ise çekecek’ diyerek Lincoln’e olan öfkesini dile getiren Adnan Polat da, sambacıya kestiği tarihi ceza ile kızgınlığının kat sayısını göstermiş oldu. Polat’la ofisinde bir araya gelmesi beklenen Cassio Lincoln’ün perşembe idmanına katılarak sarı kırmızılı takımla bu sezonki ilk çalışmasına gerçekleştireceği ifade edildi. Galatasaray’da yıllık olarak 3 milyon 200 bin Euro kazanan Cassio Lincoln aldığı ücretin 21’de 1 ile cezasını ödeyecek
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ben olsam daha fazla ceza verirdim çünkü adam açıklama yapmış verilecek her türlü cezaya razıyım diye en yüksek cezayı ödetirim lincoln'e hem diğer futbolculara da göz dağı vermiş olur bu rakamla ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() şımarırsa olacağı budur ! :D heketti bu cezayı hemde fazlasıyla ! birilerinin ona haddini bildirmesi gerekiyordu iyi olmuş :D :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|