05-05-2009, 00:06 | #1 |
Liselerde Teşkilatlanma
Evet, arkadaşlar ses getireceğini düşündüğüm bir konuda tartışma açmak istedim. Burada liselerde teşkiletlanmalımıyız teşkiletleneceksan nasıl teşkilatlanmalıyız bunları tartışabiliriz.
Benim düşünlerime gelince kesinlikle teşkilatlanmalı ve bu kısa sürede köklü bir şekilde yapılmalıdır. Çünkü birçok kişinin ömrü boyunca etkileyecek düşünceleri lise yıllarında şekillenir. Ben şahsım olarak Ak partinin ve Türkiyenin geleceğini tehlikede görüyorum. Çünkü taktir edersiniz ki liselerimiz yetiştirdiği genclik büyük bölümü yanlış yollara yöneliyor. Artık eğitim sistemi vatanına milletine sevdalı gençler yetiştirmede çok yetersiz tabiki bunda globalleşmenin etkisde azımsanamaz. Bazı aileden iyi kültür almış kişilerde ne yazık ki liselerde çoğunluğun baskısı altında ezilmekte yanlışı doğru olarak görmektedir. bu kişileri bir arada tutup bir çevre oluşturmak türkiyenin karanlıklarını aydınlatacak bu yıldızları kaymasını engellemek gerekmektedir. Ve sönmüş olan yıldızlarımıza bu tür teşkiletlarda tekrar ışık kazandırmak görev bilinmelidir. Ak parti açısından yani vatan millet sevdalılarının buluşma adresi olan partimize baktığımızda 29 martta oylarını artıramamıştır.BURADA ETKİLİ OLAN şüphesizki yeni oy kullanma hakkı kazanan birkaç milyonlukluk genç seçmenin büyük oranda sol partilere oy vermesidir.Bu nu şimdiye kadar kimse dile getirdiğini duymadım fakat çok önemli ve göz ardı edilmemesi gereken bir konu olduğunu düşünüyorum.Çünkü azınlık durumunda kalan milli değerlerimize saygılı gençlik yok olma noktasına geldi. Düşüncelerinizi ve neler yapabileceğimiz hakkındaki önerilerinizi bekliyorum...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-05-2009, 00:10 | #2 |
arkadaşlar bu teşkiletlanma illa parti bazında olması gerekmiyor bildiğiniz üzere bazı partiler gibi "ocak" benzeri teşkilatler kurulabilir bu hem daha güvenli(çünkü gençlerin ne yapacağı belli olmaz) hem de gençleri buralara çekebilmek daha kolaydır.
|
|
05-05-2009, 00:55 | #3 |
Aman ha aman o ocakcıları cok görgük iğrenç bi durum kesinlikle karsıyım eğer olacaksa okul reisi koridor reisi sınıf reisi gibi sacmalıklardan uzak duralım komik oluyo :9
|
|
05-05-2009, 01:06 | #4 |
evet haklısın bizim daha güzel bir sistem oluşturarak bu işe girmemiz gerektiğini düşünüyorum bu konu çok önemli gençlik vahim durumda eğlenceden başka birşey düşünmez hale geldi. Bunun için burada biraz beyin fırtınası yaparak bu işe başlayalım diyorum tabiki büyüklerimiz izin verirse.
|
|
05-05-2009, 01:15 | #5 |
bu konuyu AK Parti Ana Kademe (İl - İlçe Yönetimleri) bölümüne taşıdım orada tartışmaya devam edbiliriz
|
|
05-05-2009, 17:44 | #6 |
Ya aslında ne yapılacaksan internetten yapılcak karalama kampanyalarının cogu nette aslında facebook a iftiraları yalanlayan videola yapıp eklememiz lazım cok işe yarar cok az adam kandırılmıyo o facede yüzlerce Akpartiyi karalama videosu var milletde ordan izleyip sonra yorum yapıyo cok cektim bu yüzden oraya videolu bi el atmak lazım diye düşünüyorum
|
|
05-05-2009, 17:48 | #7 |
siyasi oluşum bizdede oldu örgüt lisedeyken ülkücü genclik ayaklandı derken ortam biraz olsun düzeldi mersin ortamı cok gergin heran ortalık karışacak diyorum herkes biliyordur liseler örgüt cok durdurmak kolay baştaki cakalları durdurulsun oda ocaklarda mevcut
|
|
05-06-2009, 17:02 | #8 |
bu işi hakkıyla yapan cemaatler, manevi kalkınma için çalışan dernekler var. Bir gençliğin önünde yürümenin büyük sorumlulukları vardır.
|
|
06-04-2009, 16:03 | #9 |
bana sorarsanız akp ıl teskılatları ıle genclık kolları lıselerde kendılerıne baglı bı baskan secmelıler ve orda akp adına haraket edecek bı baskan.ben benım okulumda sınıfımda mhpcıler ve chpcıler ıle sureklı munazara ıcındeyım.mhp de her okulda baskan var ole bır teslkılatta bızde olabilir saygılarımla.
|
|
06-07-2009, 23:27 | #10 |
Bir Lise öğrencisi olarak benim görürüşüm hiçbir lisesin kapısından içeri hiçbir siyasi parti adının girmemesidir. Sonuçta liselerde vatanına milletine iyi işler yapacak fayda sağlayacak kişiler yetğiştiriliyor. Bu kişiler mümkün olduğunda siyasetten uzak yetişmeli. Çünkü siyaset kişileri diğer ilim konularından çekiyor. Liselerde hiçbir şekilde tartışmalar örgütlenmeler olmamalı. Hatta üniversitelerde bile olmamalı. Bu tür yerler ülkeye faydalı bireyler yetiştiren yerler olmalı sadece... Avrupa ülkelerinde, Amerikada, Gelişmiş olan Uzakdoğu'da böyle. İnsanlar siyasete ilgisizler daha doğrusu zamanı olmadığını düşünüyorlar. Çünkü onlar vatanına milletine ilim yolunda hizmet etmeye öncelik vermişler. Siyaset yetenek işidir diyerek...
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|