05-05-2009, 00:59 | #1 |
Liselerde Teşkilatlanma
Evet, arkadaşlar ses getireceğini düşündüğüm bir konuda tartışma açmak istedim. Burada liselerde teşkiletlanmalımıyız teşkiletleneceksan nasıl teşkilatlanmalıyız bunları tartışabiliriz.
Benim düşünlerime gelince kesinlikle teşkilatlanmalı ve bu kısa sürede köklü bir şekilde yapılmalıdır. Çünkü birçok kişinin ömrü boyunca etkileyecek düşünceleri lise yıllarında şekillenir. Ben şahsım olarak Ak partinin ve Türkiyenin geleceğini tehlikede görüyorum. Çünkü taktir edersiniz ki liselerimiz yetiştirdiği genclik büyük bölümü yanlış yollara yöneliyor. Artık eğitim sistemi vatanına milletine sevdalı gençler yetiştirmede çok yetersiz tabiki bunda globalleşmenin etkisde azımsanamaz. Bazı aileden iyi kültür almış kişilerde ne yazık ki liselerde çoğunluğun baskısı altında ezilmekte yanlışı doğru olarak görmektedir. bu kişileri bir arada tutup bir çevre oluşturmak türkiyenin karanlıklarını aydınlatacak bu yıldızları kaymasını engellemek gerekmektedir. Ve sönmüş olan yıldızlarımıza bu tür teşkiletlarda tekrar ışık kazandırmak görev bilinmelidir. Ak parti açısından yani vatan millet sevdalılarının buluşma adresi olan partimize baktığımızda 29 martta oylarını artıramamıştır.BURADA ETKİLİ OLAN şüphesizki yeni oy kullanma hakkı kazanan birkaç milyonlukluk genç seçmenin büyük oranda sol partilere oy vermesidir.Bu nu şimdiye kadar kimse dile getirdiğini duymadım fakat çok önemli ve göz ardı edilmemesi gereken bir konu olduğunu düşünüyorum.Çünkü azınlık durumunda kalan milli değerlerimize saygılı gençlik yok olma noktasına geldi. Düşüncelerinizi ve neler yapabileceğimiz hakkındaki önerilerinizi bekliyorum... arkadaşlar bu teşkilatlanma parti bazında değilde bazı patilerin yaptığı gibi "ocak" şeklinde olabilir ve bu daha etkili olabilir.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-05-2009, 01:07 | #2 |
Evet yahu bizim lise anti ak parti dolu. Ak partili olanda ses çıkarmıyor zaten
acaba her yer mi öyle ? |
|
05-05-2009, 01:11 | #3 |
evet ne yazık ki çok kişi tanıyorum annesi baş örtülü fakat kendisi youtube ve facebook gibi sitelerde hep başörtüsünü aşalayan videolar gönderip duruyor kaç kişi gördüm babası ak parti teşkilatında oğlu her türlü pisliğin içinde dine imana küfür eder vaziyette.
|
|
05-12-2009, 16:37 | #4 |
siz merak etmeyin rize okullarında gençlere ve çocuklara ak parti sevdası aşılanıyor, dersanelerde şuan bunu aşılayamıyoruz ama yakında onlarıda ak sevgisini aşılayacağım, neden ak parti rizede ve ilçelerde bu kadar başarılı zannediyorsunuz ak partiyi sevdiriyoruz.
|
|
05-13-2009, 18:10 | #5 |
İstanbulda malesef böyle değil çoğu genç arkadaşımız okullarda hocalardan yanlış şeyleri öğrenmekte ve sorgulayarak doğru yolu seçememektedir.
hacanbil54 arkadaşımızında söylediği gibi "ocak" olarak tabir ettiğimiz sistem gerçekten başarılı olabilir. |
|
05-15-2009, 10:47 | #6 |
Kayseri'mizde de Ak Parti çığ gibi büyümeye devam ediyor. ALLAH'ın izniyle bunun önüne de kolay kolay kimse geçemez. Zaten aldığımız oy potansiyelindende belli. Durmak yok yola devam inş
|
|
05-15-2009, 14:32 | #7 |
İstanbul gibi yoğun nüfuslu bir şehirde ocak sistemini uygulamak gerçekten işe yarayacaktır böyle bir projesi olan arkadaşımız varsa lütfen bildirsin yoğun bir destek sağlayacağız.
|
|
05-15-2009, 14:44 | #8 |
Lisede bulunan öğrenciler yaş itibari ile dışardan hızlı etkilenebiliyor.Özellikle ak parti karşıtı haberleri dinleyip çok çabuk tepki gösterebiliyorlar.Üzerinde çok düşünülmesi gereken ve nerde hangi adımın atılması konusunda özenle çalışması gereken bir teşkilat sistemi olmalı.Gözlemlediğim kadarıyla çevremde bununla ilgili profosyonel çalışma yok .
|
|
05-15-2009, 22:56 | #9 |
Arkadaşlar Lise 2ye gidiyorum tüm arkadaşlarım AK Partili ama bir arkadaşımız söylemiş haklı benimde çoğu akadaşım basına ve kışkırtmalara geliyor bunlara kanıp çok kötü olaylar çıkarıp partimizin adını lekeleyebilirler denenebilir ama bence yararından çok zararı olur ;)
|
|
05-20-2009, 22:31 | #10 |
arkadaşlar e kolay.net te herhangi bir haberi tıklayın altta anket var geçen yılın en etkili ismi kim diye lütfen başbakanımızı destekliyelim
www.ekolay.net yalnız fazla girmeyin chp lilerin sitesi |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|