AK Gençliğin Buluşma Noktası
Lise Eğitimi ve Liseler (Ak Parti Forum) Liseli Ak üyeler, Liseler, Lise dersleri ile ilgili paylaşımlar burada.

Stil
Seçenekler

Alt 07-04-2007, 17:52   #1
Kullanıcı Adı
hayataAKartı
Standart Liseli AK GENÇLİK
Merhabalar ben bu yıl okuduğum liseden mezun oldum. AK PARTİ liseli gençlerin gözdesi halinde. Ancak istiyoruzki yeni üniversite kurulmasına engle olmaya çalışan YÖK kladırılsın. Bizde Rahat edelim ülkemizde

hayataAKartı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-04-2007, 22:42   #2
Kullanıcı Adı
yazgülü
ewewt çok doğru söylüyorsun YÖK kaldırılmalı özellikle biz imam hatipliler için çok büyük bir sorun
yazgülü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2007, 15:44   #3
Kullanıcı Adı
flower
ben hasanoglan anadolu ogretmen lısesınden bu yıl mezun oldum ama bızım okulda acayıp bır mıllıyetcılık hakımdı
flower isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2007, 18:51   #4
Kullanıcı Adı
merve
bende lise 2. sınıfa geçtim =) bizim okuldada aşırı milliyetçilik hakim...

ben bu gençlik kollarına üye olursam ne olucak bilgisi olan varmı
merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2007, 19:11   #5
Kullanıcı Adı
subcomandante
bizim okulda akpliside vardı ülkücüsüde...
bi kaç sosyal demokrat genç bi gazete çıkardık olay oldu bi kaç akpli bizim gazetede yazmak için izin istedi yavaş yavaş ortamı değiştirdik...
subcomandante isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-06-2007, 13:23   #6
Kullanıcı Adı
Ngereklinsan
Arkadaşlar Liseli gençlik her zaman için gelecek için iyidir ama bir arada tutmak cok önemli. Liseli Gençler genellikle bir kavgam oldumu gelsin herkes fikriyle yürüyor bizde buna karşıyız Türkiyenin 1. numarali Gençligine sahiptik Konya ' da liseliler olarak. 2 yıl önce Türkiye genelinin en yogun gençligiydik liseliler olarak. Tabi normal gençlik olarak gözüküyorduk. OYsaki Gençlighin %95 liselilerden oluşmustu Konya ' da . Konya İmam Hatip Lisesinin % 80 Ak Gençlikti . Konya genellikle ülkücüleriyle taninildi siyasi olarak. Simdi onlarda yok oldular. Liseli Gençlik Dagildi ne yazikki geçen yıl. Tek çabamiz yeni, başkanımızla beraber Tekrardan Eski haline kavuşturmak Konya Gençligini.
Ngereklinsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2007, 02:13   #7
Kullanıcı Adı
hayataAKartı
Merhabalar

Evt benim okuduğum lisede de hatta çok yakın arkadaşlarımda milliyetçiydi. ancak milliyetçi oldukları kadar AK GENÇLİK ti. Gönüllerimizin ve ülkemizin AK İKTİDARI AK PARTİ tüm ülkemiz vatandaşlarını sımsıkı bir şekilde kucaklayan bir parti. Onlar mehape nin oyunlarına gelen Milliyetçiliği kullanan bir gençlik deil. Onlar mutluluğun ve refahın AK İKTİDARında olduğunu bilen bilinçli nesil.
hayataAKartı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2007, 17:55   #8
Kullanıcı Adı
_SoN_
bende lise 3 e geçtim .... bizim okulda akpli hocalar vardı bayaa bi belli ediyolardı kendilerini...
şimdi çoğunun tayini çıktı bakalım nolucak görücezz
Alt 07-09-2007, 15:18   #9
Kullanıcı Adı
berre
bende lise son sınıfa geçtim.Kesinlike YÖK kaldırılsın,kurtulalım bu eziyetten.Öğrencilerin önünü tıkamaktan başka işe yaramıyo zaten.Kalksın da bizde rahat rahat başörümüzle okuyalım..
berre isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-16-2007, 12:05   #10
Kullanıcı Adı
yasin
slm
ısparta okuyorum lise sona geçtim
lisele gençlerin burada buluşması ne güzel
hayırlı olsun
yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)