AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.



 
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 06-07-2009, 17:29   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Lübnan halkı sandık başına gidiyor

Lübnan'da 3 milyondan fazla seçmen, milletvekili seçimleri için sandık başına gidiyor.

Ülke genelinde sabah saat 07.00'de başlayan oy verme işlemi saat 19.00'da sona erecek. Seçimlerde 128 üyeli parlamentonun yeni üyeleri belirlenecek.

Başkent Beyrut'ta sabah erken saatlerden itibaren oy verme işlemi yapılan okullar ve kiliselerde asker ve polislerin geniş güvenlik önlemleri aldığı dikkati çekti.

Özellikle oy kullanılan merkezlerin önünde trafiği kapatan güvenlik güçleri, seçmenlere kimlik kontrolleri yaparak aldığı gözlendi. Seçmen olmayanlar ve görevlilerin dışında kimsenin oy kullanma merkezlerine girmesine izin verilmiyor.

Türkiye'den gelen 8 gözlemcinin de aralarında olduğu 250'ye yakın gözlemci, seçimlerde uygunsuzluk olup olmadığını denetliyor.

Cumhurbaşkanı Mişel Süleyman, sabah saatlerinde doğduğu yer olan Beyrut'un kuzeyindeki Amcid kasabasında oy kullandı. Süleyman, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bütün vatandaşları demokratik haklarını korumaya çağırıyorum. Demokrasiyi korumalıyız. Ben Lübnan'daki bütün adayların arkasındayım" dedi.

Seçim sonuçlarının yarın öğleden sonra kesin olarak ilan edilmesi bekleniyor.



timetürk.com

 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
 


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi