|
![]() |
#1 |
![]() dün actığım bir konu duyuru bölümde kilitlenmiş niyetim dalga gecmek gibi düşüncem olmadı saygısızlık etmek istemedim gidiyorum ben kilitli konuyu uyarabilirdiniz sadece tebessum içimden geldi yazdım ben hayatımda cevremde msjlar konuşmalarlar tebessum saygıyla karşıladım yanlış bişey sölemediysem bana saygısızlık yapıldı uyarı vermek yeterliydi düşüncem budur
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Fazlasıyla gereksiz bir konuydu kardeşim. Herkes, "gidiyorum yarın gelecem" diye konu açarsa buranın hali nice olur. Bu tür temennilerinizi Üye Köşesindeki şu konuya yazabilirsniz.
http://www.akpartiforum.com/hayirli-...er-t20476.html |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() içimden geldi yazdım teşekkür ederim
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Yasin kardeşim bahsettiğin gibi bir algılama içerisine girmedik asla..İyi niyetindende şüphe etmiyoruz.Lakin nerede olduğumuzun farkında olmamız gerek.Burası AK Parti Forum,AK Partimizi temsilen kurulmuş bir platforum bunun bilincinde hareket edilmesi gerekiyor.Senin forumda yeni olman münasebetiyle acemice veya misyonumuzu bilmediğinden ötürü hareket etmenden kaynaklanıyor olabileceğini düşünüyorum.O yüzden herşey yolunda,durmak yok yola devam.
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|