AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 12-17-2013, 09:14   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Thumbs up M. Ali ŞAHİN :'Şükür 'emirle geldim, emirle ayrıldım' dedi'

'Şükür 'emirle geldim, emirle ayrıldım' dedi'

İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün istifasını değerlendiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'den, tebrik ve özet geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, ödül aldığı bir etkinlik sonrası, partisinin İstanbul milletvekili Hakan Şükür'ün istifasıyla ilgili konuştu.

Ajanslarda yer alan habere göre; Daha önce de partilerden ayrılan milletvekilleri olduğunu anımsatan Şahin, "Bunun son halkası, bizim de çok sevdiğimiz, bundan sonra da hep seveceğimiz Hakan Şükür kardeşimiz oldu" dedi.

Hakan Şükür'ü, diğer milletvekilleri gibi 'gördüğüm lüzum üzerine partimden ayrılıyorum' demediği için tebrik ettiğini söyleyen Şahin, "Niçin ayrıldığını, çok açık bir şekilde ifade etti. Aslında işin özeti; 'Bana emrettiler ben AK Parti'ye geldim, şimdi emrettiler ayrıldım' demektir" şeklinde konuştu.

Mehmet Ali Şahin, Şükür'ü hangi konumda olursa olsun sevmeye devam edeceklerini anlatarak, "Siyasette bir siyasi partiye üye olursanız, o siyasi partinin yetkili kurullarına, genel başkanının talimatlarına göre hareket ederseniz, başarılı olursunuz. Yoksa gönül bağınız olan bir takım yerlerle irtibatı devam ettirirseniz, siyasette başarılı olmanız mümkün değildir.

Buna da saygı duyuyorum. İfade ettiğim gibi, Hakan kardeşimizi sevmeye devam edeceğiz. Kendi takdiridir, takdirin ötesinde kendisinden böyle bir ricada bulunulduğu anlaşılıyor" diye konuştu.

timetürk

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-17-2013, 12:29   #2
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
aksini söylemek gereksiz...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-17-2013, 14:08   #3
Kullanıcı Adı
akses
Sinek te küçük ama mide bulandırıyor.
akses isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)