![]() |
#1 |
![]() çağdaş Eğitim Vakfı (çEV)'nın Protestan misyonerlik faaliyetlerine destek verdiğini
MiT raporuyla ispatlandı.. Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Protestan misyonerliği yapıyor ve misyoner vakıfları destekliyor.Bu örgütlerin yönetimindeki kişilerin ADD'yi de ele geçirdiğini ve Atatürkçülüğü kalkan olarak kullandığını söyledi. MiT Müsteşarlığı'nın 30 Kasım 2006 tarihli yazılarında ve ekindeki içişleri Bakanlığı'na hitaben yazılmış yazı örneğinde, Dünya Kiliseler Birliği'nin ülkemizdeki Hıristiyanlaştırma faaliyetleri çerçevesinde bazı dernek ve vakıflar vasıtasıyla topladıkları paraları Hıristiyan dünyasına hizmet amacıyla kullandığına işaret edilen kararda şöyle denildi: "Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimizdeki kimsesiz ve zeki çocuklara burs verilerek Hıristiyanlaşmasına hizmet edecek kadroların oluştuğu belirtilerek konuya ilişkin yapılan araştırma sonucu hazırlanan ve eklenen bilgi notunda çağdaş Eğitim Vakfı'nın Amerikan Board Heyeti ile sevk-koordinasyon içerisinde olup bölgesinde eğitim ve öğretim projesi hazırlayarak Amerikan Board'dan yardım talebinde bulunduğu, çEV'in ayrıca '3 bine yakın öğrenciye burs vermektedir.' raporunun yer aldığı görülmüştür." denildi. Atatürk'ün adını kullanıyorlar Yaşar Yaşer'in başkanlığını yaptığı SEV, eşi Gülseven Yaşer'in başkanlığını yaptığı çEV ve Türkan Saylan başkanlığındaki çYDD'nin birlikte çalışıyor.. Bu örgütlerin Atatürk'ü kalkan olarak kullanıp birçok kişi ve kuruluştan yardım adı altında para topladığı, ilgili bakanlıklardan izin almaksızın yurtdışından parasal yardım aldıkları bilgilerine yer verdi. Dikbaş, Türkan Saylan'ın Hıristiyan kökenli olduğunu öne sürdü. Bu vakfın 2. başkanlığını 25 Haziran 2006'dan beri emekli Orgeneral şener Eruygur'un yapıyor işte arkadaşlar Doğu ve Güğneydoğudan aklınan zeki fakir öğrenciler işte Turkcell'in ve Doğan Holdingin desteklediği vakıfların hali ve durumu işte öve öve bitirimedikleri kardelenler işte sonuçları neye hizmet ettikleri belli hiç bu ülke için çalışır görünmüyolar..sanki başka ülkelere başka yerlere hizmet ediyorlar
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|