![]() |
#1 |
![]() ![]() Tür : Dram / Macera Gösterim Tarihi : 7 Mart 2008 Yönetmen : Roland Emmerich Senaryo : Roland Emmerich , Harald Kloser Yapım : 2007, Oyuncular: Camilla Belle (Evolet) , Steven Strait (D'Leh) , Omar Sharif (Old Baku) , Reece Ritchie (Moha) , Suri van Sornsen (Mamut Avcısı Kız) Konusu: Gizemli savaşçılar, köyünü yağmalayıp, Evolet’i kaçırınca, D’Leh sevdiği kadını kurtarmak için bir avcı grubu ile savaşçıların peşinden dünyanın öbür ucuna yolculuğa çıkar. Yolculuklarının sonunda bir Kayıp Uygarlığı ortaya çıkarırlar. Nihai kaderlerinde hayalgücünün ötesinde bir imparatorluk vardır. Burada D’Leh’in halkını zorla köleleştiren güçlü bir tanrıyla karşı karşıya gelirler. Fragman: http://www.youtube.com/watch?v=uJ59nyfxC4w
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Filmi daha izlemedim vizyonda yeni,fragmanına bakılırsa çok güzele benziyor.Sinemada izlenmesi gereken bir film
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Pazartesi gidecem bir aksilik çıkmazsa inş.
Zaman çabuk geçiyor.Ben bunun fragmanını 4-5 ay önce izledim.Bi baktım vizyona girmiş. :o |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ben daha yeni gördüm
![]() Demek tv'yi fazla takip etmiyorum :D Gerçi internet tv den dah iyi ama olsun :-\ Bende gitmek istiyorum ama bakalım hayırlısı ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bende tv'den takip etmiyorum.Sinema hastası olduğumdan çıkacak güzel filmleri aylar hatta yıllar öncesinden netten öğreniyorum. ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() hangi siteden öğreniyorsun ?
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Eyvallah sağolasın
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bende warnerbros un sitesinden buldum...wallpaperlerı hala masaüstümü süslüyo... :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Filmi dün izledim.
Kötü demek haksızlık olur.Çok süper demekte yerinde olmaz. Beyendim ama,güzel,sürükleyici :-* |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|