AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 11-08-2008, 22:12   #1
Kullanıcı Adı
Beritan
Standart Maça Doğru: Fenerbahçe - Galatasaray
Maça Doğru: Fenerbahçe - Galatasaray

Turkcell Süper Lig’in 10. haftasında Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşıyor. Karşılaşma öncesi iki takım hakkında son bilgiler, hakemler, hava durumu…

Stadyum: Şükrü Saraçoğlu
Tarih: 9 Kasım 2008 Pazar / Saat: 19:00
Hakemler: Hüseyin Göcek, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu, Süleyman Abay
Hava Durumu: Maç günü İstanbul’da parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Tahmini en yüksek hava sıcaklığı 18, en düşük ise 12 C olacak.
TV: Lig TV
Galatasaray
Oynadığı 9 karşılaşmada aldığı 5 galibiyet ve 2 beraberlikle 17 puan toplayan Galatasaray puan tablosunda 5. sırada bulunuyor. Bu karşılaşmalarda attığı 22 golle şimdilik ligin en golcü takımı unvanını da taşıyan Galatasaray kendi kalesinde ise 11 gol gördü.

Galatasaray, Turkcell Süper Lig’de bu sezon deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda ise 1 galibiyet aldı, 1 kez berabere kaldı ve 2 kez de mağlup oldu. Galatasaray deplasman karşılaşmalarında 7 gol bulurken kendi kalesindeki 7 gole de engel olamadı.

Milan Baros bulduğu 5 golle Galatasaray’ın en golcü oyuncusu. Baros’u 4’er golle Harry Kewell ve Cassio Lincoln izliyor. Arda Turan’ın ise 3 golü var. Fernando Meira ve Servet Çetin ise sahada kaldıkları 810 dakika ile Galatasaray’ın en çok dakika alan oyuncuları oldular.

Galatasaray ve Fenerbahçe, Pazar günü Kadıköy'de 45. kez karşı karşıya gelecek. İki takım Kadıköy'de 25'i lig, 9'u TSYD Kupası, 7'si Türkiye Kupası, 2'si Donanma Kupası, 1'i de Mehmetçik Vakfı yararına özel olmak üzere 44 maç yaptı. Geride kalan maçlarda Galatasaray 9, Fenerbahçe 23 galibiyet aldı. 12 maçta ise eşitlik bozulmadı. Kadıköy'de Fenerbahçe'nin attığı toplam 92 gole, Galatasaray 58 golle karşılık verdi. Öte yandan, iki takım arasında Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda yapılan toplam 24 lig maçından 17'sini Fenerbahçe, 5'ini Galatasaray kazanırken, 2 maç da berabere sonuçlandı. Kadıköy'deki lig maçlarında Fenerbahçe 55, Galatasaray ise 26 gol attı.

Turkcell Süper Lig Son 5 Maç
Galatasaray 3-1 Gaziantepspor
Eskişehirspor 4-2 Galatasaray
Galatasaray 3-0 Trabzonspor
Bursaspor 2-1 Galatasaray
Galatasaray 4-1 Konyaspor

Fenerbahçe
Turkcell Süper Lig’in ilk 9 haftasında 4 galibiyet alan ve 1 kez de berabere kalan Fenerbahçe 4 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 9 karşılaşmadan topladığı 13 puanla 9. sıraya yerleşen Fenerbahçe bu karşılaşmalarda 18 gol bulurken kendi kalesinde 15 gol gördü.

Fenerbahçe kendi sahası Şükrü Saraçoğlu Stadında yaptığı 4 karşılaşmada ise 3 galibiyet aldı, 1 kez mağlup oldu. Bu karşılaşmalarda 11 gol bulan sarı lacivertli ekip kendi kalesinde ise 6 gol gördü.

Fenerbahçe’nin en golcü ismi 9 karşılaşmada bulduğu 5 golle Alex. Bu oyuncuyu 2’şer golle Colin Kazım, Daniel Guiza ve Semih Şentürk izliyor. Fenerbahçe’nin en çok sahada kalan oyuncuları ise 810 dakika ile Roberto Carlos ve 801 dakika ile Daniel Guiza.

Turkcell Süper Lig Son 5 Maç
Eskişehirspor 2-2 Fenerbahçe
Fenerbahçe 5-2 Bursaspor
Kocaelispor 2-3 Fenerbahçe
Fenerbahçe 1-4 Kayserispor
Sivasspor 2-1 Fenerbahçe

Fenerbahçe 2008-2009 Kadro

Kale
1 Volkan Demirel
88 Volkan Babacan
89 Mert Günok

Defans
17 Can Arat
19 Önder Turacı
2 Lugano
24 Deniz Bariş
3 Roberto Carlos
4 Edu
53 Yasin Çakmak
6 Gökçek Wederson
77 Gökhan Gönül

Orta Saha
10 Alex
11 Tümer Metin
16 Josico
18 Ali Bilgin
21 Selçuk Şahin
25 Uğur Boral
32 Gürhan Gürsoy
33 Maldonado
5 Emre Belözoğlu
7 Burak Yılmaz
8 Kazım Kazım
85 Uğur Aslan Kuru

Forvet
14 Daniel Guiza
23 Semih Şentürk
38 İlhan Parlak
99 Deivid de Souza

Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-09-2008, 11:07   #2
Kullanıcı Adı
politikaci
Son rüyamda ise 2-2 gördüm...fenerliler göbek atıyordu Galatasaraylılar üzülüyordu
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-09-2008, 16:37   #3
Kullanıcı Adı
Supraliminal
poli sen fena takmışın kafayı bu maça .yenicez zaten .
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-09-2008, 16:41   #4
Kullanıcı Adı
politikaci
Valla cidden ilk kez bu kadar rüyamda gördüm hayırlısı
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-09-2008, 16:42   #5
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
Fener yener...boşuna heveslenmeyin...
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-09-2008, 22:18   #6
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
Alıntı:
ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Fener yener...boşuna heveslenmeyin...
BEN DEMİŞTİM... FENER CIMbomu YENER DEMİŞTİM..BİR BUYUK Bİ ŞEY DEDİMİ ONUN SÖZÜNE İTİBAR EDİN.

üstelik birde ermiş ise...!:D

çıldırın,,çıldırın,,:D

ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-09-2008, 22:19   #7
Kullanıcı Adı
Feyza
Galatasaray'lı arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletmek için, hasta yatağımdan kalkıp sürüne sürüne Pc başına geldim. Kıymetimi bilin.

Yaşasın Kötülük....
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-09-2008, 22:45   #8
Kullanıcı Adı
EniGma
Fenerbahçeyi tebrik ediyorum;oynadılar ve kazandılar
Galatasarayıda tebrik ediyorum;çirkefçe davranmadıkları için
İki takımından futbolcularını tebrik ediyorum son yıllarda belkide sadece futbolun oynandığı bir derbi izlettikleri için...
EniGma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-09-2008, 23:09   #9
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
malesef oyuncular taraftar kadar yürekli istekli hazır değil..hepsi birbirine bakıyor savunmada bu nedir yaaa...o nonda ile baros u aldıkları paraları haram edip GÖNDERSİNLER ŞU TAKIMDAN..bunlar yüzünden takım 10 kişi oynuyor batırmaktan başka birşey yapmıyorlar..

gsli oyuncularda özür bekliyorum..bu kadar rezalet oynanmazki yaa, bizim neler beklediğimizi bilmiyorlar mı bu ne sorumsuzluk sizin oynadığınız o futbolu amatördekilerde oynuyor
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)