10-07-2007, 11:44 | #1 |
Mahkûmların ÖSS başarısı yüzde 65 ...
Adalet Bakanlığı'na bağlı ceza ve tevkifevlerinde bulunan ve 2007 Öğrenci Seçme Sınavı'na (ÖSS) giren 856 hükümlü ve tutukludan 488'i üniversitelere yerleştirildi.
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgiye göre, ÖSS'de başarılı olan 564 hükümlü ve tutukludan 488'i üniversitelerde çeşitli bölümlere yerleştirilerek, kayıt yaptırma hakkı elde etti. Kurumun ÖSS'deki başarısı yüzde 65'e, ÖSS sonucuyla üniversitelere yerleştirilme başarısı ise yüzde 57'ye ulaştı. ÖSS'de en başarılı kurum, Diyarbakır D Tipi Ceza İnfaz Kurumu oldu. Başarılı kurumlar sıralamasında, Adıyaman E Tipi Ceza İnfaz Kurumu 2. ve İstanbul Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 3. sırada yer aldı. En başarılı ceza ve tevkifevleri arasında birinci sırada bulunan Diyarbakır D Tipi Ceza ve İnfaz Kurumu'nda 69 tutuklu ÖSS'ye girdi. Bu tutuklu ve hükümlülerden 64'ü sınavı kazanarak, kurumun başarısını yüzde 92'ye ulaştırdı Zaman Gazetesi
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-10-2007, 02:08 | #2 |
hmm calisinca egitince insani hersey mumkun
paylasim icin tesekkurler |
|
10-10-2007, 11:06 | #3 |
bişey değil tabiki... ayrıca bu işe biraz daha alışayım, biraz daha öğreneyim; inşallah medya takibe girmeyi düşünüyorum... çünkü çok takip ederim medyayı..
|
|
10-10-2007, 14:49 | #4 |
yok ali kardes seni almayalim biz bizim birime sen bizden de hizlisin masallah diger birimlerle aramizda ki fark acilsin istemem
saka bir yana insallah hayirlisi bakalim sen istemezsende ben teklif ederim sana herhalde ;) |
|
10-10-2007, 15:20 | #5 |
ya ben aslında başvuru yapacaktım ama... evimde internet yok sadece haftasonları bide arada bir hafta içi aktif olabiliyorum... ö şekildede verimli olamayacağımı düşündüm.. neyse hayırlısı..
|
|