AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.



Cevapla
Seçenekler
 
Alt 09-04-2008, 04:02   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Mahkemenin kestiği para için yardım kampanyası
AK Parti'ye ilk yardım Erdoğan çiftinden

Anayasa Mahkemesi'nin, kestiği 23 milyon YTL'yi Hazine'ye geri ödemek için kampanya başlatma kararı alan AK Parti'de ilk bağış, Erdoğan çiftinden geldi

Başbakan Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, partiye 40 bin YTL bağışta bulundu. AKP, bağışlar için önümüzdeki günlerde banka hesabı açtıracak.



Teşkilata yayılacak

Önceki akşam yapılan MYK toplantısında, kesilecek paranın toplanması için "bağış kampanyası düzenlenmesi" önerisi görüşüldü. Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, Başbakan'ın talimatı doğrultusunda kampanya duyurusu yapabileceklerini ifade etti. Erdoğan da kampanyanın başlatılması talimatını verdi. Ardından kampanyaya ilk bağışı da kendisi yaptı. Erdoğan, kendisi ve eşi adına toplam 40 bin YTL'lik bağış yapacağını söyledi. Kampanya, önümüzdeki günlerde teşkilatlara yapılacak duyuru ile genişletilecek.


takvim - haber7

 

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-04-2008, 05:02   #2
Kullanıcı Adı
güliş
Standart Mahkemenin kestiği para için yardım kampanyası
Çok güzel bir kampanya,çok iyi düşünülmüş.Başbakanımız bunu ilk Bitliste söyledi teşliat toplantımızda
güliş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi