06-29-2008, 05:12 | #1 |
Mahmut Aksu, "Zafer" İçin Gitti!
Zafer Yelen Kulübüne Rest Çekti
Trabzonspor, gurbetçi yıldız için H.Rostock’un işi yokuşa sürmesine rağmen rahat Genel Sayman Aksu, Alman kulübünün Beşiktaş'ın da devreye girmesiyle fiyat arttırma çabaları üzerine 'Teklifimiz bu. Kabul etmezseniz, bu iş biter' resti çekti Aksu, aynı tavır sürünce dün Trabzon'a geri dönerken, tatilini yarıda kesen Zafer, 'Trabzon'dan başka takıma gitmem” diyerek kulübünü ikna etmek için devrede. BEKLE-GÖR TAKTİĞİ Trabzon'un Zafer'de 'bekle-gör' taktiği. Daha önce büyük ölçüde anlaşılan ve bunun üzerine Genel Sayman Mahmut Aksu'nun Almanya'ya imza attırmaya gittiği Zafer Yelen, için kulübü Hansa Rostock'un Beşiktaş'ın da devreye girmesiyle fiyat arttırma çabası üzerine görüşmeler tıkandı. Daha önce 700 bin EURO'ya inen Alman ekibi, fiyatı 1.3 milyon EURO'ya çekerken, Trabzonspor'un resti ile karşılaştı. AKSU GERİ DÖNDÜ Alman idarecilerin fiyat arttırmak için görüşmeleri ağırdan alma çabası üzerine Genel Sayman Aksu, “Son teklifimizi yaptık. Ya kabul edersiniz ya da bu transferden vazgeçiyoruz” derken, aynı tavırın sürmesi nedeniyle dün apar topar Trabzon'a döndü. Bu gelişme üzerine Trabzonspor ile anlaşan Zafer, Antalya'daki tatilini yarıda keserek menajeri ile Almanya'ya gitti. ŞİMDİ ZAFER DEVREDE Zafer, kulübüne, “Trabzonspor ile anlaştım. Trabzon'a söz verdiğim için kesinlikle başka bir takım ile anlaşsanız da gitmeyeceğim” resti çektiği ve bunun üzerine H.Rostocklu idarecilerin köşeye sıkıştığı belirtildi. Bordo-Mavili yönetimin, Zafer Yelen'den “Bu sorunu ben çözeceğim ve Trabzon'a geleceğim” mesajı aldığı için transferde beklemeye geçtiği belirtildi.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-30-2008, 01:29 | #2 |
Beşiktaş da Zafer'i İstiyor Ama Biz Alacağız!
Genç orta saha oyuncusu Hansa Rostock yönetimine, “Beni Trabzonspor’a verin” dedi
Trabzonspor yönetimi bu sezon transfer yaparken kesenin ağzını iyice açıp, ekonominin gelecekte sıkıntılı bir sürece girmesini bile göze alırken, 3 büyük kulüple girdiği yarışta da hep kazanmayı bildi. İlk kez bu sezon Ceyhun Gülselam, Gökhan Ünal, Buğra, İsmail, Selçuk, Giray gibi isimleri, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray gibi kulüplerin istemesine rağmen aradan sıyırmayı bildi. Burak Yılmaz’ın da alınmış olunmasına karşın, Fenerbahçe’yle gizli mutabakat nedeniyle bu ismi rakibine kaptırdı. Şimdi ise yeni bir savaş başladı. Bordo-Mavililer uzun süredir kadrosuna katmak istediği ve her konuda anlaştığı Zafer Yelen için Hansa Rostock kulübüyle görüşmelerini sürdürürken, Beşiktaş devreye girdi. Trabzonspor’un anlaştığı Zafer Yelen’in, kulübünün yöneticilerini arayarak, “Trabzonspor ile anlaştım. Onlara söz verdim. Beni bir başka takıma vermeyin. Çünkü gitmem. Futbol hayatımı artık Bordo-Mavili forma altında sürdürmek istiyorum” dediği belirtildi. Beşiktaş’a Yeni Ders Gerekli Trabzonspor’un ’10 Numara’ pozisyonunda oynatmayı düşündüğü Zafer Yelen’in bu tavrı Bordo-Mavilileri rahatlattı. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın da ısrarla istediği Zafer’in aynı zamanda sol orta saha oynama özelliğine sahip olması da transferinin yapılmasını zorunlu hale getiriyor. Beşiktaş kulübünün devreye girmesinden sonra fiyat artıran Hansa Rostock yöneticileri, Zafer Yelen’in, ‘Trabzonspor dışında bir başka takıma gitmem” ifadeleriyle sarsıldı. Bu oyuncuyla ilgili olarak nihai görüşmenin bugün yapılıp, olumlu noktalanması bekleniyor. Genel Sayman Mahmut Aksu’nun bu oyuncu için bastırdığı vurgulandı. Zafer Yelen’in de alınması halinde transferin noktalanacağı belirtildi. Bu sezon Giray Kaçar, Ceyhun Gülselam, Gökhan Ünal ve Fatih Alemdağ gibi oyuncuları istemesine karşın Trabzonspor’a karşı hep yenilen Beşiktaş’ın bu işin peşini bırakmayacağı kaydediliyor. Bordo-Mavili kulübün transferine yön verenler ise Zafer’i de alarak, Beşiktaş’a yeni bir ders vermek, taraftarının da bir kez daha gururlanmasını istiyor. 30 Haziran 2008 gunebakis.com |
|
06-30-2008, 01:45 | #3 |
"Zafer"i BJK'da İstiyor Ama Biz Alacağız!
Zafer Yelen konusunda özellikle dikkat çeken bir nokta var. Zafer'in Trabzonspor'a gitmek istiyorum diye takımına ısrar etmesi hatta rest çekmesi konuşuluyor. Bu söylenti değil gerçek; çünkü Zafer gerek Türkiye'deki tanıdıklarıyla gerek internet aracılığıyla Trabzon'daki havayı kokluyor ve bu coşkuya dahil olmak için sabırsızlanıyor olay bu.
Zafer'i er geç alacağımızı tahmin ediyorum. :-* Beşiktaş hayal kuruyor :D |
|
07-03-2008, 00:54 | #4 |
Alman Kicker, Zafer'i doğruladı
Trabzonspor’un Hansa Rostock'lu Zafer Yelen için 1 milyon euroluk teklif yaptığını Kicker Dergisi yazdı Dergiye konuşan Hansa Rostock menajeri Herbert Maronn, Trabzonspor'un Almanya'ya gelerek Zafer Yelen için 1 milyon euroluk bir teklif yaptığını ancak kendilerinin idealindeki teklifin bu olmadığını belirtti. Kicker'in haberinde, Zafer'in Hansa Rostock'da kalmak istemediği bu yüzden Trabzonspor'a transferinin her an gerçekleşebileceği de belirtildi. Orta sahada görev yapan 21 yaşındaki Zafer Yelen, geçtiğimiz sezon Alman İkinci Ligi'nde 26 maçta oynadı, 5 gol attı 4 de asist yaptı. spor61.net |
|
07-03-2008, 01:10 | #5 |
İşte Trabzonspor’un Zafer Taktiği
Trabzonspor Zafer Yelen için aceleci davranmıyor. Trabzonspor, transferdeki son hedefi Zafer Yelen için aceleci davranmadan mutlu sona ulaşmayı amaçlıyor. Beşiktaş'ın son anda devreye girerek, fiyat arttırmasıyla Hansa Rostock'un iştahını kabartması üzerine Bordo-Mavililer, Zafer ile anlaşması nedeniyle sabırlı davranıyor. Zafer, Trabzonspor'a gelmek için kulübüne yoğun baskı yaparken, hafta sonuna kadar transferin netleşmesi bekleniyor. |
|
07-03-2008, 01:11 | #6 |
benim anlamadigim Hansa Rostock birinci ligde oynarken, zafer gecen sene nasil ikinci ligde oynuyor!
|
|
07-03-2008, 01:31 | #7 |
Zafer Yelen Konusu Sinir Harbi
Mali Sayman Mahmut Aksu adeta telefonla yatıp kalkıyor ve genç isim için haber bekliyor
Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal’ın talebi doğrultusunda uzun bir süredir transfer gündeminde yer alan Zafer Yelen’le ilgili adeta bir sinir harbi yaşanıyor. Bordo-Mavili kulübün yöneticileri, Alman kulübü Hansa Rostock’a son teklifi 1 milyon Euro olarak verdi. Önce 1 milyon 250 bin Euro’da direnen Alman kulübü ise en son 1 milyon 100 bin Euro’ya düştü. Bu kulübün daha önce 800 bin Euro’ya razı olmasına rağmen, Beşiktaş’ın devreye girmesinin ardından fiyat artırmaları Bordo-Mavili yöneticileri kızdırdı. Bunun üzerine de arada kalan 100 bin Euroluk farkı vermek istemiyor ve Hansa Rostock’un en son sunulan 1 milyon Euroluk teklife ‘evet’ demesi bekleniyor. İki kulüp arasında adeta bir sinir savaşı yaşanırken, bundan kimin galip çıkacağı ise henüz netlik kazanmadı. Alman kulübü yetkilileri de, ‘Zafer’i satmak zorunda değiliz’ derken, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ise, ‘Zafer olmazsa olmazımız değil’ diyerek karşı atağı geçti. Bir Tek Zafer Alınacak Zafer Yelen ile her konuda anlaşan Bordo-Mavililer, şimdi Hansa Rostock’un dize gelmesini bekliyor. Mali Sayman Mahmut Aksu ise adeta eli telefonunda haber bekliyor. Almanya’dan gelecek bir haberle birlikte hemen bu ülkeye gidecek olan Aksu, oyuncunun bonservisini alıp gelecek. Bu arada yeni sezon hazırlıklarının başlaması nedeniyle de Zafer Yelen’in bir an önce bitirilmesini isteyen Teknik Direktör Ersun Yanal, tarafların inattan vazgeçmesini de talep ediyor. Öte yandan Alman spor dergisi Kicker, Trabzonspor'un Hansa Rostock'un Türk futbolcusu Zafer Yelen için teklif yaptığını ve tarafların anlaşma aşamasında olduğunu yazdı. 3 Temmuz Perşembe |
|
07-03-2008, 01:43 | #8 |
Zafer Yelen'in takımı Hansa Rostock Mayıs 2007'de 1.lige yükselmiş aynı sezon Ceyhun Gülselam'ın takımı Unterhaching 2.lige düşmüş. Almanya'da lig 10 Ağustos'da başlıyor 17 Mayıs'ta bitiyor. Hansa Rostock 17 Mayıs 2008'de 2.lige düşmüş. Yani geçtiğimiz sezon 1.ligde oynamış. ,
Muhterem sizden de birşey kaçmıyor hani. Kulaklarını çekmek lazım bu muhabirlerin. Yazıyorum şimdi kendilerine, daha dikkatli olsunlar canım. |
|
07-07-2008, 02:01 | #9 |
Zafer Yelen Sonunda Olacak Galiba
Zafer Yelen Geliyor
Hansa Rostock ile küçük ayrıntılar dışında anlaşmaya varıldı Trabzonspor’un uzun bir süredir peşinde koştuğu gurbetçi futbolcu Zafer Yelen için Hansa Rostock ile yapılan pazarlıklar artık sonuç verme aşamasına geldi. Bordo-Mavili yönetim bu oyuncunun bonservis bedeliyle ilgili önemli bir taviz vermezken, Hansa Rostock’un geri adım atmaya başladığı ve tarafların artık küçük ayrıntılar dışında anlaşma aşamasına geldiği dile getirildi. Hansa Rostock’un bir ara 1,5 milyon Euro’ya kadar çıkardığı bonservis bedelinde 850 bin Euro seviyesine geldiğine dikkat çekildi. Trabzonspor ise vereceği rakamı 800 bin Euro’ya kadar çıkardı. Artık anlaşma kesin gibi gözükürken sadece ödeme planı konusunda küçük pürüzlerin bulunduğu ve bunların da bugün yarın çözümlenerek Zafer Yelen’in Trabzonspor’a getirileceği bildirildi. 7 Temmuz Pazartesi Günebakış |
|
07-07-2008, 03:05 | #10 |
Alın gitsin ya sizden kıymetli değil ya
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|