AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 03-12-2009, 00:44   #1
Kullanıcı Adı
genç_TÜRK
Exclamation Mahsun Kırmızıgül`e "PKK`lı" dediler
Başta Facebook olmak üzere sanal ortamda hızla yayılmaya devam eden e-postada, Mahsun Kırmızıgül, kadrajlanmış fotoğraflarla terör örgütü PKK`lılarla işbirliği içinde gibi gösterilmeye çalışılıyor.

Sanatçıyı da rahatsız eden bu e-postada şu ifadelere yer veriliyor: "Yıllardır tiksindiğimiz, belası ile hangi gün karşılaşacağımızı bilemediğimiz, 30 bin Mehmetçiğimizin şehit olmasına sebep olan, Türk`ü, Kürt`ü, Laz`ı, Çerkez`i birbirine düşürmeye çalışan bebek katillerinin, teröristlerin destekçisi olan Mahsun Kırmızıgül, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının sırtından geçinip bizleri arkadan bıçaklıyor. Her Türk vatandaşı bu maili tanıdıklarına göndersin. Fotoğrafta Mahsun`un yanında duran PKK paçavrasına dikkat."

Mahsun Kırmızıgül kendi internet sitesinde olayın iç yüzünü izah ediyor. Sanatçıyı karalamak için gönderilen bilgilerde yer alan fotoğrafların dizi çekimi için gidilen Kuzey Irak`ta çekildiğine işaret ediliyor. Kırmızıgül, atv`de yayınlanmış `Aşka Sürgün` dizisinin çekimlerinin bir kısmını Kuzey Irak`ta gerçekleştirmişti. Sanal ortamda karşı mücadeleye geçen Mahsun hayranları Habur Sınır Kapısı`ndan geçerken sanatçının Zaho valisi ve orada bulunan kişilerle hatıra fotoğrafı çektirdiğini belirtiyor.

Sanatçıyı sevmeyenler tarafından bu fotoğrafların kadrajlanıp PKK bayrağı önünde poz vermiş gibi gösterildiğine vurgu yapan sevenleri, söz konusu bayrağın PKK değil, Kuzey Irak bayrağı olduğunu kadrajlanmamış fotoğraflarla ispat ediyor.

TERCÜMAN

genç_TÜRK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-12-2009, 01:04   #2
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Bu ülkede kim bölücülüğe, ayrıma tam manada karşı çıkıp dini değerleri ön plana çıkarsa ya hain ilan ediliyor yada kürtlüğü üzerinden pkk..

Hainler sürüsüyle mücadele edince de ya işi sulandırıyorlar ya da araya hinikler sokuyorlar..

Amaçları başka bunların çok başka....
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-12-2009, 01:16   #3
Kullanıcı Adı
tek_hece
bu haber yanılmıyorsam yıllar once mail adreslerinde gezinip duruyordu... secim yaklaştıgı icin tekrar ısıtıp gundeme getirdiler ve tabi bunun asıl onemli nedeni Mahsun kırmızıgül'ün son filmidir. bir taşla iki kuş vurulmaya çalışılıyor bu tip haberlerle.. birincisi ülke genelinde hakim olan bir kürt hegomonyası izlenimi vermek .. ikincisi de bu ortamın suçlusu olarak hükümeti hedef gostermek.. bunu yapanlar da tabiki ki belli. Tayyip Erdogan'ın cee hee pee nin ruh ikizi diye tabir ettigi yavru muhalefet taraftarları..

Bu arada haberi arşivde buldum .. bakınız tarihine mutlaka .. 9 ocak 2008.. yani Beyaz melek filminden kısa süre sonra..
haberin linki de: http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=635209
tek_hece isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-12-2009, 19:53   #4
Kullanıcı Adı
genç_TÜRK
Lightbulb
Alıntı:
tek_hece Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu haber yanılmıyorsam yıllar once mail adreslerinde gezinip duruyordu... secim yaklaştıgı icin tekrar ısıtıp gundeme getirdiler ve tabi bunun asıl onemli nedeni Mahsun kırmızıgül'ün son filmidir. bir taşla iki kuş vurulmaya çalışılıyor bu tip haberlerle.. birincisi ülke genelinde hakim olan bir kürt hegomonyası izlenimi vermek .. ikincisi de bu ortamın suçlusu olarak hükümeti hedef gostermek.. bunu yapanlar da tabiki ki belli. Tayyip Erdogan'ın cee hee pee nin ruh ikizi diye tabir ettigi yavru muhalefet taraftarları..
Alıntı:
tek_hece Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu arada haberi arşivde buldum .. bakınız tarihine mutlaka .. 9 ocak 2008.. yani Beyaz melek filminden kısa süre sonra..
haberin linki de: http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=635209
kardeş doğrudur haber eskidir ancak ben bilerek koydum..insanlarımızın bilinçlenmesi lazım..mahsun kırmızıgül ve ibrahim tatlıses gibi vatansever insanların vatan haini gibi gösterilemesine tahammül edemiyorum..bu ülkede bugün ahmet kaya,hrant dink,orhan pamuk,ahmet altan,yılmaz erdoğan,yalçın küçük gibi hainliği tescillenmiş adamlar vatansever ilan edilirken mahsun kırmızıgül ve ibrahim tatlıses in hiçbir suçları olmadığı halde vatan haini ilan edilmelerine ben tahammül edemiyorum...
genç_TÜRK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-12-2009, 01:18   #5
Kullanıcı Adı
NS
ben seviyorum bu adamı samimi gelyor bana
hele canlara kıyanlar bizden değildir eserini dinlemenizi tavsiye ederim
NS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)