AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 03-16-2008, 12:21   #1
Kullanıcı Adı
Ahlak
Standart Mangalda kül bırakmadı
Mangalda kül bırakmadı


Başbakan Tayyip Erdoğan, AKP’ye kapatma davası açan Yargıtay Başsavcısı’nın iddialarına
cevap vermek yerine hamaset edebiyatı yaptı.



Gündeme bomba gibi düşen kapatma davasının ardından herkes partisinin Siirt’teki toplantısında konuşacak olan Başbakan Erdoğan’ın iddialara ne cevap vereceğini beklemeye başladı. Ancak Erdoğan açılan dava ile milli iradenin hedef alındığını öne sürdü

Yola devam...
İddİalara somut cevap vermekten kaçınan Tayyip Erdoğan girişimi başlatanların büyük vebal altında olduğunu savunup, çıktıkları “uzun ince yolda” yürümeye devam edeceklerini söyledi. AKP hakkında açılan kapatma davası ile millet iradesini hiçe sayıldığını iddia eden Erdoğan, “Milletimizi böyle bir garabetle, ayıpla karşı karşıya bırakanlar bunun utancından kurtulamayacaklar” dedi. ‰10’da



Siirt’te atıp tuttu
Başbakan iddianamedeki suçlamalara cevap vermek yerine bolca hamaset yaptı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından partisi hakkında açılan kapatma davasıyla ilgili somut cevaplar vermek yerine, diğer AKP’liler gibi yargıyı hedef aldı. Erdoğan, partisinin Siirt Kadın Kolları Kongresinde yaptığı konuşmada, “anlamlı günlerde” Siirt’te olduğunu, bugün de aynı şeyin yaşandığını ifade ederek, bir başka anlamlı gelişmenin de dün (önceki) akşam başladığını söyledi. Erdoğan, “Bu ülkede kimse 16 milyon 500 bin seçmenin demokratik, laik, sosyal bir hukuk devletine sahip olduğuna inanarak oy verdiği AKP’yi laikliğin odağı haline getiremez” dedi. Dili sürçen Erdoğan son cümlesini “Laikliğe karşı olmanın odağı haline getiremez” diye düzelterek şöyle devam etti: “Şunu iyi bilmemiz lazım; dünkü olay AKP’ye yönelik atılmış bir adım değildir. Dünkü olay milli iradeye yönelik atılmış bir adımdır.”

Araf suresiyle cevap
Erdoğan, “Bu talihsiz girişimin hukuki zemini yok. Milletimizi böyle bir garabetle, ayıpla karşı karşıya bırakanlar bunun utancından kurtulamayacaklar” dedi. Başbakan, kapatma davasıyla ilgili eleştirilerini Siirt’ten sonra Batman’da da sürdürdü. Erdoğan, “Demokrasi bu kadar ucuz mu?” dedi. Konuşmasında, Araf suresinden alıntı yapan Başbakan Erdoğan, “Bazı insanlar vardır kulakları vardır duymazlar, gözleri vardır görmezler, dilleri vardır gerçekleri konuşamazlar” dedi.



Avuçlarını yalayacaklar!
Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin ise, “Bıyık altından gülüp avuç ovuşturanlara şunu söylemek istiyorum, avuçlarını yalayacaklar” dedi. AKP Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün de “Kapatma davaları ’Vız gelir tırıs gider” ifadesini kullandı.


yeniçag

 

Ahlak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım